SOCIAL

Incendiu violent dintr-o localitate din Buzău. Un copil de un an şi un adult, cu arsuri grave

Un copil în vârstă de un an a suferit arsuri de gradele I şi II, în urma unui incendiu izbucnit la un imobil din localitatea Tăbărăşti, comuna Gălbinaşi, din judeţul Buzău.

Potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, în urma incendiului o altă persoană a fost transportată la spital cu arsuri de gradul I la membrele superioare.

La faţa locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

„Incendiul s-a manifestat într-o cameră de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 20 metri pătraţi. Au rezultat 2 victime – un copil în vârstă de 1 an cu arsuri de gradele 1 şi 2 pe 40% din suprafaţa corpului şi un adult cu arsuri de gradul 1 la membrele superioare”, a transmis ISU Buzău.

Conform ultimelor date, la faţa locului se aflau 3 copii şi unchiul lor. Ceilalţi doi copii au fost identificaţi ulterior de către pompieri – aveau vârste de 2 şi 4 ani.

”La momentul izbucnirii incendiului, unchiul i-a dus în vecini, pentru a fi în siguranţă. În acest moment, aceştia sunt evaluaţi medical de către pompieri, iar apoi vor fi transportaţi la spital pentru evaluări de specialitate, fiind suspecţi de intoxicaţie cu monoxid de carbon”, a arătat ISU.

Cauza izbucnirii incendiului ar fi jocul copiilor cu focul, au mai precizat autorităţile. 

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button