Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Asistentă medicală imobilizată și torturată pe masa de operație de patru colegi

La sfârșitul lunii februarie, patru asistenți medicali de sex masculin de la Spitalul Hall ar fi fixat o asistentă pe o masă de operație sub un pretext și nu au eliberat-o. Femeia ar fi fost torturată de cei patru bărbați timp de aproximativ 15 minute. Poliția investighează, printre altele, pentru privare de libertate.

Pe 28 februarie, incidentul ar fi avut loc la Spitalul Regional Hall. Directorul de îngrijiri Stephan Palaver vorbește despre un comportament abuziv masiv din partea a patru membri ai personalului față de o angajată. Două zile mai târziu, conducerea a fost informată despre incident, iar în două ore s-a decis separarea celor patru angajați.

Bărbații au spus că a fost o glumă
O asistentă din sala de operație cu mulți ani de experiență ar fi fost imobilizată și ținută la pământ de cei patru bărbați timp de 15 minute, în timp ce se afla pe o masă de operație. Potrivit celor patru bărbați, toți asistenți de sală de operație, ar fi fost o glumă. Aceștia au vârste cuprinse între 20 și 50 de ani. Sub pretextul că voiau să exerseze poziționarea pacienților, aceștia și-ar fi dus colegul în sala de operație. Poziționarea înainte de operații este dificilă și complexă și se antrenează întotdeauna în echipă, potrivit directorului de asistență medicală Palaver. Cu toate acestea, acest lucru este întotdeauna coordonat de manageri și se face întotdeauna fără reținere.

Poliția investighează privarea de libertate
Membrul personalului în cauză este în continuare inapt pentru muncă și este acum tratat de un medic în spital, a spus el. „În domeniul asistenței medicale, mai mult de 80% sunt femei și, prin urmare, trebuie să asigurăm o muncă sigură și nedisturbată. Prin urmare, comportamentul bărbaților iese din discuție”, a spus Palaver. Femeia a făcut un pas curajos și și-a denunțat colegii. Acum, poliția investighează. După ce ancheta va fi finalizată, rezultatele vor fi transmise procuraturii.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button