HOROSCOP

Horoscop 23 martie 2023. Pești, nu-ți face griji în privința eșecului

Berbec
Sunteți hotărât să vă îmbunătățiți pe plan intern și extern. Nevoia ta de a dori să devii cea mai bună versiune a ta cât mai repede posibil îți poate îngreuna relațiile sentimentale. Astrele sfătuiesc un echilibru în toate, Berbec. Nu este nevoie să alergi înaintea locomotivei.

Sfatul cosmic: nu grăbi lucrurile.

Taur
Atunci când le oferi celor din jur o mare parte din dragostea ta, este firesc să te aștepți ca și ceilalți să te urmeze. Fă-ți o favoare și exprimă-le nevoile tale. Uneori trebuie să le spui celorlalți ce vrei, nu doar să le îndeplinești, Taur.

Sfat cosmic: exprimă-ți nevoile.

Gemeni.
Ești frustrat. Vrei ca ceilalți să te vadă și să te audă așa cum tu îi faci pe ei să se simtă văzuți, auziți. Fă-ți o favoare și dă-ți seama de barierele pe care le-ai construit în jurul tău. Uneori trebuie să le spui celor dragi cum vrei să te trateze, Gemeni.

Sfat cosmic: vulnerabilitatea ta nu te face slab.

Rac
Revenirea la o stare de calm este momentul cel mai ideal pentru tine astăzi. Universul îți oferă șansa de a-ți înlocui istoria de nostalgie cu bucurie, Racule. Ai două opțiuni: să continui să te ascunzi de toți și de tine însuți, sau să te deschizi lumii și să respiri fericire.

Sfatul cosmic: fă un pas spre a te iubi.

Leu
Anunță-i pe cei la care ții că au un loc special în inima ta. Astrele vă sfătuiesc, de asemenea, să vă luați puțin timp din rutină – organizați o seară călduroasă alături de cei dragi.

Sfat cosmic: Nu vă sfiiți să vă arătați sentimentele.

Fecioară.

Dorințele au tendința de a se împlini pe neașteptate! Este un lucru la care v-ați obișnuit de-a lungul timpului. Astăzi, astrele îți cer să te oprești, să respiri și să mulțumești pentru ceea ce a fost cândva un vis îndepărtat. Ești exact acolo unde trebuie să fii, Fecioară.

Sfat cosmic: viața îți rezervă o surpriză plăcută.

Balanță

Fiți pregătiți să vă asumați câteva riscuri. Această zi vă oferă ocazia de a vă dovedi că sunteți cel mai îndrăzneț și mai strălucitor. Capacitatea ta de a lua inițiativa în acest moment îți va fi foarte utilă, Balanță.

Sfat cosmic: Pregătește-te să ieși din zona ta de confort.

Scorpion.

Energia lunii noi va aduce cu ea un medicament de speranță și vindecare pentru tine. Dacă o anumită persoană care a plecat cândva din viața ta reapare în ea, ia-o ca pe un semn că probabil ar trebui să găsești un motiv pentru asta, Scorpionule.

Sfat cosmic: Este timpul să vă puneți ordine în gânduri.

Săgetător
Când lucrurile merg bine, ești mulțumit de fluxul vieții. Dar atunci când lucrurile merg prost, începeți imediat să vedeți lumea în nuanțe de gri. Acordă-ți permisiunea de a-ți trăi viața la maxim, chiar dacă nu este tocmai roz, Săgetătorule. Toate evenimentele, chiar și cele negative, sunt experiențele noastre de viață.

Sfatul cosmic: îmbrățișează toate aspectele vieții.

Capricornii
Permiteți-vă să fiți cine sunteți. În același timp, învață să îi accepți pe cei din jurul tău pentru ceea ce sunt – cu toate defectele lor. Acest lucru vă va ajuta să vă continuați viața personală.

Sfat cosmic: Învață să-i accepți pe cei din jurul tău așa cum sunt.

Vărsător

Intri într-o perioadă de stabilitate și într-o perioadă de angajament. Este o perioadă de trezire la cineva care vă face să vă simțiți văzuți și ascultați, Vărsătorilor. De asemenea, astrele vă sfătuiesc să fiți atenți astăzi, nu doar la viața personală, ci și la problemele de la serviciu. Există sarcini care necesită o finalizare urgentă.

Sfatul cosmic: pregătiți-vă pentru o nouă etapă a vieții.

Pești

Nimeni nu este perfect, nici măcar tu, și asta ne face pe fiecare dintre noi speciali, Pești. Așa că nu te lăsa frustrat de eșecurile în orice demers din cauza lipsei tale de experiență. Totul va veni în timp. Deocamdată, poți să te ocupi de rezolvarea greșelilor pe care le-ai făcut.

Sfat cosmic: Nu-ți face griji în privința eșecului.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button