HOROSCOP

Horoscop 26 martie 2023. Rac, scapă de așteptările tale mari înainte de a fi dezamăgit

Luna în creștere în Gemeni promite o zi calmă și ușoară. Este perfectă pentru relaxare și socializare. Ziua este favorabilă pentru odihnă și recuperare. Astrele îndeamnă să vă răsfățați pe voi înșivă și pe cei dragi, să discutați deschis despre temerile și motivele de disconfort și să acceptați mici aventuri.

Berbec
Orice monedă are două fețe. Acest lucru este valabil și pentru situația ta, Berbec. În loc să vizualizați cele mai rele scenarii și să dați vina pe ei, dați-i celeilalte părți o șansă de a vorbi. Două lucruri sunt importante aici: ascultă cu atenție și amintește-ți de prezumția de nevinovăție în acest proces. Încercați să înțelegeți persoana în cauză, mai degrabă decât să găsiți cuvinte de care să vă agățați pentru a dezvolta conflictul.

Sfatul cosmic: nu vă mai agitați și vorbiți despre orice.

Taur
Astăzi trebuie să spui „da” mai des decât „nu”. Astăzi, astrele îi încurajează pe Tauri să dea tot ce au mai bun în față. Acest lucru poate face ca relațiile tale interpersonale să fie mai bune și mai amabile într-un mod neobișnuit. Doar nu încercați să „rezolvați problemele” pe un val de pozitivitate. Mai bine faceți o pauză, respirați și bucurați-vă de bucuriile vieții alături de partenerul dumneavoastră. Este calmul de după furtună pe care l-ați cerut.

Sfat cosmic: spune „da” mai des decât „nu” astăzi.

Gemeni
Îți place că există atât pasiune, cât și înțelegere în această relație. Cu toate acestea, astrele te avertizează că ele pot fi ruinate. De exemplu, dacă vei continua să faci pe „cool” și să joci rolul persoanei care nu ești. Este mai bine să îți exprimi sentimentele mari care se maturizează în tine. Gemenii singuri sunt încurajați de astre să își scaneze orbita. Cineva din jurul tău tocmai îți face loc.

Sfat cosmic: Ești înconjurat de magie!

Rac
Fă-ți o favoare și nu mai aștepta de la oameni mai mult decât pot oferi. Nu este nevoie să încerci să mai crezi încă o dată o persoană sau să îi găsești scuze. Acest lucru te va duce doar într-o gaură de iepure a emoțiilor negative. De asemenea, astrele îi îndeamnă astăzi pe cei din Rac să dea dovadă de moderație. În primul rând, acest lucru se aplică la alimentație: renunțați la zahărul inutil, la cofeină și la alimentele grase în favoarea ceaiului verde, a legumelor și a fructelor.

Sfat: Scapă de așteptările tale mari înainte de a fi dezamăgit.

Leu
Ai prefera să eviți conflictele, dar dacă îți reții emoțiile nu te va ajuta. Este doar o chestiune de timp până când acestea vor izbucni. Dar cu cât va trece mai mult, cu atât mai neplăcute vor fi consecințele. Așa că nu vă fie teamă să vorbiți despre lucrurile care vă fac să vă simțiți inconfortabil. Și țineți cont de faptul că franchețea dvs. poate fi întâmpinată cu cereri de a vă schimba propriul comportament. Este normal – așa găsesc oamenii soluții.

Sfat cosmic: Vorbiți despre lucrurile care vă fac să vă simțiți inconfortabil.

Fecioară

Fecioara are nevoie astăzi să lase prudența deoparte și să se bucure de tot ceea ce universul are de oferit. Nu vă fie teamă că mâine veți regreta ceea ce ați făcut. Este mult mai înfricoșător să nu-ți atingi potențialul de teama de a nu ieși din zona de confort. Stelele îți reamintesc că ai venit pe această lume pentru a te bucura de viață. Așa că nu lăsa opiniile altora să te împiedice să experimentezi și să te distrezi.

Sfat cosmic: Spune da vieții!

Balanță

Atunci când lași oamenii să intre în viața ta, le aloci imediat o zonă importantă în inima ta, Balanță. Devii feroce protector față de ei, împărtășindu-le în mod deschis grijile și ajutându-i chiar și în detrimentul tău. Acest lucru este minunat, dar există un dezavantaj serios – nu toată lumea îți va întoarce favoarea. Astrele te îndeamnă să te concentrezi pe subiectul înșelăciunii și al trădării. Dacă nu ești sigur de o persoană – nu-ți investi timp și energie în ea.

Sfatul cosmic: nu ajuta pe cineva de care nu ești sigur.

Scorpion

Aceasta nu este o poveste de dorință, Scorpionilor. Aceasta este o poveste de dragoste și apartenență. Ești în acel punct al călătoriei tale în care te simți în siguranță și încrezător în viața pe care o creezi cu partenerul tău. Astrele te asigură: de aici încolo va fi din ce în ce mai bine! Da, este posibil să existe provocări și dezamăgiri în viața ta profesională. Dar lucrurile se vor îmbunătăți. Principalul lucru este să continui să mergi înainte.

Sfatul cosmic: ai răbdare, vei reuși.

Săgetător
Astăzi vrei să crezi că poți lăsa garda jos. Astăzi vrei să crezi că poți fi tu însuți. Astăzi vrei să crezi că îți poți deschide inima în pace. Astăzi vrei să crezi că eternitatea nu este un mit și că există magie în fiecare clipă. În această zi, acordați toată atenția persoanei iubite. Dintr-o dată, credința ta nu este în zadar.

Sfat cosmic: Unele legături durează o viață întreagă.

Capricorn
Doar un memento: a răsfoi în minte evenimentele din trecut la nesfârșit nu te va ajuta să găsești o soluție, Capricorni. Uneori este suficient să apeși pe pauză. Lasă deoparte lista de lucruri de făcut și deconectează-te pentru o vreme, astfel încât subconștientul tău să poată găsi și să-ți spună răspunsul corect. Și, în timp ce caută, fă ceva frumos pentru tine. Faceți o plimbare în parc sau bucurați-vă de niște artă.

Un sfat cosmic: deconectați-vă pentru o vreme și luați o pauză.

Vărsător

Să lucrezi la tine însuți este foarte important. Dar cu siguranță trebuie să îți „ucizi demonii” tot timpul pentru a te simți bine în pielea ta? Chiar și cu ei poți trăi în armonie dacă îi răsfeți din când în când. Astăzi, astrele te sfătuiesc să faci exact acest lucru. Faceți unele dintre lucrurile pe care în mod normal v-ați interzice să le faceți. O precizare importantă: este vorba despre a te răsfăța puțin. Nu este vorba de a face ceva ireparabil.

Sfat cosmic: răsfață-te.

Pești

Cu toții am crescut cu gânduri despre cine ar trebui și cine nu ar trebui să fim. Gânduri care ne împiedică să fim autentici și să ne iubim pe noi înșine. Acordă atenție modului în care noțiunile obișnuite ale unei vieți „ideale” devin o piedică în calea ta spre autoactualizare. Aceasta este șansa ta de a scăpa de toate falsurile și de a deveni tu însuți.

Sfatul cosmic: fii tu însuți.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button