Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

Accuzații de cenzură anti-unionistă în contextul publicării de către TVR Moldova a unei hărți false referitoare la Unirea Basarabiei cu România

TVR Moldova a publicat pe 27 martie 2023 o știre despre Unirea Basarabiei cu Patria Mamă. Pentru ilustrarea ei, angajații TVR Moldova, plătiți din banii contribuabililor români au folosit o hartă unde apare România de astăzi și R. Moldova, cu regiunea separatistă transnistreană marcată în culori diferite, scrie TIMPUL.MD .

Vă reamintim că Sfatul Ţării, întrunit în şedinţă solemnă la Chişinău, a votat, la 27 martie 1918, Unirea provinciei româneşti Basarabia cu România.

Vă prezentăm mai jos Harta administrativă a României, interzisă probabil de regimul anti-național PSD-PNL-UDRM care controlează televiziunea publică din România.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button