HOROSCOP

Horoscop 27 martie 2023. Pești, intră în fluxul conștiinței creative

Luna în creștere în Gemeni favorizează creativitatea și autoexprimarea. De asemenea, este bine să evitați conflictele în această zi.

Astăzi, 27 martie, Luna crescătoare se află în Gemeni. În această zi, ar trebui să evitați conflictele și problemele altora. În schimb, este mai bine să vă concentrați asupra propriei vieți și a afacerilor curente. Sarcinile creative vor veni cu ușurință.

♈ Berbec.
Ai avut o perioadă dificilă în ultima vreme, Berbec. Comportamentul celor din jurul tău, care au conspirat și au devenit insuportabili, nu a făcut decât să agraveze situația. Azi s-ar putea să simți nevoia să te năpustești asupra lor cu acuzații. Astrele te îndeamnă să-ți faci un serviciu și să nu te implici în conflicte inutile. Amintește-ți că toate acțiunile tale vor avea consecințe. Și ar putea avea repercusiuni și peste ani de zile.

Sfatul cosmic: evită conflictele astăzi.

Taur.
Este mai important ca niciodată ca Taurii să-și amintească astăzi adevăratul lor scop. Acesta este acela de a vă atinge potențialul maxim și de a vă bucura de viață. Așa că evită problemele altora și concentrează-te pe îmbunătățirea propriei situații. Cel mai bun mentor al tău în acest sens este propria ta inimă. Acest alchimist poate transforma orice substanță în aur. Chiar dacă este foarte sumbră ca aspect și compoziție.

Sfat cosmic: rezolvarea problemelor altora nu te va face mai fericit.

♊ Gemeni
Există situații în care poți îndrepta lucrurile, dar nu trebuie să o faci deloc. Astrele îți spun că te afli într-o astfel de situație. Dacă este așa, fă-ți o favoare, Gemeni. De fapt, poți să renunți la tot și nu vei face decât să devii mai bun în acest sens. Nu uita că nu poți controla lumea exterioară. Singurul lucru asupra căruia ai putere reală este lumea interioară.

Sfatul cosmic: poți renunța la tot în orice moment. Uneori, aceasta este cea mai bună soluție.

Prognoza astrologică pentru toate semnele zodiacale pentru săptămâna 27 martie – 2 aprilie

♋ Rac.
Gesturile ample și cele mai importante cuvinte nu sunt întotdeauna potrivite, Rac. De multe ori la fel de importante sunt lucrurile mici și simple care le amintesc celor dragi că ocupă un loc special în inima ta. Așadar, fii generos cu cuvintele de încurajare și grijă astăzi. Simțiți-vă liberi să vă exprimați dragostea, recunoștința și afecțiunea. Bunătatea ta poate face minuni și poate vindeca inimi frânte.

Sfat cosmic: fii generos cu cuvintele de încurajare.

♌ Leu
Ai nevoie de o pauză de la toate dramele și grijile care te înconjoară. Dar să stai acasă nu este cea mai bună soluție. Adună-ți cei mai buni prieteni, discutați despre problemele acumulate și interesele comune. Nu trebuie să organizați o petrecere mare și să trimiteți invitații creative. O simplă întâlnire într-o cafenea confortabilă sau acasă este la fel de binevenită.

Un sfat cosmic: Adunați-vă cei mai buni prieteni.

♍ Fecioară.

Există un pic de nebunie și haos în fiecare dintre noi. Acestea sunt cele care fac ca fiecare persoană să fie specială, Fecioară. Prin iraționalitate, ne simțim inspirați să luăm viața de coarne și să profităm la maximum de oportunitățile trimise de univers. Profită de încă una astăzi – ești pe drumul tău spre fericirea personală.

Sfatul cosmic: lasă un pic de haos și nebunie să intre în viața ta.

♎ Balanță

A te vindeca înseamnă să te aduni. Pentru a face acest lucru, este important să-ți accepți și partea întunecată. Furia, tristețea, gelozia sau resentimentele tale au motivele lor. A le nega este o muncă zadarnică și dăunătoare. Așa că depinde de tine să rezolvi lucrurile fără emoții inutile. În ceea ce privește chestiunile de suflet, astrele te îndeamnă să renunți la trecut. Dacă relația nu a funcționat așa cum ți-ai dorit, poate că pur și simplu nu era persoana potrivită.

Sfatul cosmic: continuă să mergi înainte.

Scorpion

Pentru Scorpioni, aceasta este o perioadă interesantă în viața ta profesională. Nu numai că mergi înainte în ritmul potrivit, dar atragi și oferte bune. Dar nu acesta este adevăratul motiv al zâmbetului enigmatic de pe fața ta. Depășirea limitărilor din trecut este ceea ce te face să te simți minunat. Astrele vor să ții minte: indiferent cu ce te lupți, vei ieși învingătoare.

Sfatul cosmic: ești pe drumul cel bun, continuă să mergi înainte.

♐ Săgetător.
Acum nu este cel mai bun moment pentru a începe ceva nou, Săgetătorule. Concentrează-te pe proiectele actuale și termină-le pe cele care au nevoie de atenție mai întâi. Unii dintre voi ar putea primi în curând o ofertă de mutare. Nu vă grăbiți să o acceptați. Examinați noul loc în mod obiectiv, adunați feedback de la cunoscuții care au locuit acolo. Și nu uitați, nu puteți fugi de voi înșivă.

Un sfat: nu acceptați încă un loc nou. Rezolvă-ți sarcinile actuale.

Capricorn
Capricornii sunt invidiați de mulți. Reprezentanții acestui semn zodiacal reușesc să atingă înălțimi fără precedent fără patronajul rudelor, al iubiților sau al prietenilor influenți. Dar ambiția are și o latură: epuizarea. Să-ți dedici viața carierei este riscant. Învățați să vă relaxați din când în când. Ești sfătuit să îți limitezi comunicarea cu lumea exterioară acum pentru a nu te epuiza la mașină.

Sfatul cosmic: ia o pauză de la muncă sau te vei duce la o cădere nervoasă.

♒ Vărsător

Luați problema în propriile mâini și exprimați-vă fără ezitare. Nu ai nimic de pierdut, Vărsătorule. O viață plină de regrete nu te-a atras niciodată. Vei avea și tu impulsuri de a crea în această săptămână. Dacă te-ai gândit să scrii o carte, să înregistrezi un videoclip pe YouTube sau pur și simplu să completezi câteva pagini în jurnalul tău, acum este momentul perfect să o faci!

Sfat cosmic: simte-te liber să te exprimi.

♊ Pești

Nimeni nu trebuie să fie perfect! Nu trebuie să faci întotdeauna totul bine. Dar trebuie să intri în spiritul jocului și să te distrezi copios. Sari înapoi în fluxul vieții, Pești. În fluxul conștiinței creative și al posibilităților infinite! Astrele te sfătuiesc să te grăbești după muză și să te surprinzi într-unul din numărul inimaginabil de moduri.

Sfat cosmic: intră din nou în fluxul conștiinței creative.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button