Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

În Estonia, funcționarilor li se va interzice să folosească TikTok pe telefoanele de la birou

În Estonia, va fi interzisă utilizarea și instalarea aplicației TikTok pe smartphone-urile eliberate de stat funcționarilor.

Acest lucru a fost anunțat de ministrul tehnologiei informației și comerțului exterior, Kristian Järvan, scrie ERR.

Jarvan a declarat că aplicația TikTok pe toate dispozitivele administrate la nivel central va fi oprită până la sfârșitul acestei luni.

„Dacă un angajat al guvernului își folosește telefonul privat la serviciu, nu vom interveni. La început, acest lucru se va aplica doar la TikTok, care va fi eliminat de pe smartphone-urile emise de guvern”, a declarat ministrul.

Reamintim că angajații Forțelor de Apărare suedeze nu mai au voie să folosească rețeaua de socializare TikTok pe telefoanele de serviciu.

Aplicația, care este deținută de o companie chineză, colectează datele utilizatorilor – ceea ce trezește îngrijorarea că guvernul chinez ar putea avea acces la aceste informații.

În ultimele săptămâni, unele țări europene au început să interzică oficialilor și funcționarilor publici să folosească TikTok din motive de securitate, iar Comisia Europeană a emis un ordin în acest sens luna trecută.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

1 comentariu

  1. Interzicerea utilizării TikTok de către funcționarii publici în Estonia este o măsură preventivă luată pentru a minimiza riscurile de securitate și proteja informațiile sensibile.

Comentează

Back to top button
%d blogeri au apreciat: