HOROSCOP

Trei semne zodiacale care nu ar trebui să facă fapte necugetate astăzi

Această zi se află sub influența energiilor lunare negative, care creează condiții favorabile pentru greșeli ce vor trebui corectate mai târziu – mult și greu. Astrologii consideră că circumstanțele zilei sunt adesea mai puternice decât oamenii, dar și aceștia au multe de făcut – a nu comite acțiuni pripite care ar putea duce la consecințe grave este în puterea lor.

Astăzi, 29 martie, actele nesăbuite sunt nedorite pentru reprezentanții tuturor semnelor zodiacale, dar pentru trei dintre ele sunt deosebit de periculoase.

Berbec (21.03 – 20.04)
Berbecul poate fi numit pe bună dreptate campionul lumii la comiterea de acte necugetate – acțiunea lor precede de cele mai multe ori gândirea. În cele mai multe cazuri, un astfel de comportament scapă nepedepsit, dar există și rezultatul exact opus – astăzi, din păcate, este un astfel de caz. Orice pas pe care reprezentanții semnului nu îl vor calcula în avans, poate duce la consecințe neplăcute.

Gemeni (22.05 – 21.06.)
Gemenii sunt cel mai contradictoriu semn al zodiacului: pe de o parte, sunt inteligenți și calculați, dar pe de altă parte – extrem de frivoli. Sub influența impulsului de moment sunt capabili să comită o faptă, care a doua zi ajung să fie complet nedumeriți: cum am putut face asta! Este foarte posibil ca energia zilei să-i împingă să facă exact asta, dar, așa cum se spune, cine este prevenit este preîntâmpinat.

Vărsător (21.01 – 18.02)
Vărsătorii, ca reprezentanți ai celui mai creativ semn zodiacal, sunt predispuși la acțiuni pripite, care – mai ales dacă au legătură cu profesia lor – le permit să creeze opere geniale. Dar nu este cazul astăzi: făcând un pas nesusținut de un proces de gândire, riscă să obțină rezultatul opus, ceea ce nu le va aduce decât frustrare.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button