Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

Poliția a identificat două din cele opt persoane înecate trecând ilegal în SUA. Victimile sunt de origine română

Poliţia din Canada a identificat două dintre cele opt victime care au murit în această săptămână în timp ce încercau să intre în Statele Unite din Canada, traversând cu barca râul St. Lawrence.

Poliţia din Akwesasne Mohawk a afirmat că Florin Iordache, în vârstă de 28 de ani, a murit având asupra sa două paşapoarte canadiene, pentru doi copii, de doi ani şi de un an, ale căror trupuri au fost, de asemenea, recuperate.

Totodată, polițiștii au identificat o altă victimă de 28 de ani, Cristina (Monalisa) Zenaida Iordache.

Poliţia crede că tragedia ar fi avut loc miercuri noapte, pe vreme rea. Polițiștii caută încă o persoană dispărută, a cărui barcă a fost găsită în apropierea zonei unde au fost recuperate trupurile victimelor.

Opt cadavre au fost recuperate joi din râul St. Lawrence, de la graniţa Canadei şi Statelor Unite. Se pare că ar fi vorba de două familii, una de origine română și alta de origine indiană. Cele opt persoane, între care doi copii, cel mai probabil încercau să intre ilegal în SUA.

(sursa: Mediafax)

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button