POLITICĂ

Cinci persoane, printre care o femeie, acuzate de bătaie mortală în Timișoara

Patru bărbați au fost arestați, iar o femeie este în arest la domiciliu după ce au bătut o altă persoană, pe o stradă din Timișoara, până când victima a decedat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a transmis, luni, că a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale față de cinci inculpați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

„În fapt, s-a reținut că în seara zilei de 1 aprilie 2023, în intervalul orar 20:42 – 21:00, în zona străzii Ofcea din municipiul Timișoara, inculpații ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu picioarele, ar fi imobilizat-o și ar fi călcat-o cu piciorul pe cap, violențe soldate, la scurt timp, cu decesul acesteia. În data de 2 aprilie 2023, inculpații au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care dispus luarea măsurii arestării preventive, față de inculpații C.A.-C., K.K.-Z, M.V. și M.R.-I.-L. și luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu, față de inculpata I.M.-S., pentru o perioadă de 30 de zile”, potrivit Parchetului.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Sursa Jurnalul

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button