HOROSCOP

Horoscop 3 aprilie 2023. Un flux de inspirație se deschide în această săptămână

Berbec (21.03 – 20.04)

Dacă aveți nevoie de ajutor și de sprijin, cereți-le prietenilor dumneavoastră: ei nu vor pune întrebări inutile și nu vor aștepta, ci vor face imediat tot ceea ce le cereți să facă.

Taur (21.04 – 21.05)

Astăzi poți fi cuprins de indecizie, care – dacă, desigur, îți va da câștig de cauză – nu-ți va permite să faci un pas important și serios, încearcă să nu-i dai o astfel de șansă.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Reprezentanții semnului dvs. astrele vă vor prezenta o șansă rară de a vă schimba radical viața în bine: cel mai important este să vă ascultați intuiția – ea vă va spune ce aveți de făcut.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Sentimentul iluzoriu de atotputernicie care vă va vizita în această zi ar putea să vă joace o glumă crudă: crezând că orice mare este până la genunchi, vă decideți să vă ocupați de un proiect pe care, din păcate, nu vi-l puteți permite.

Leu (23.07-21.08)

Dacă intenționați de mult timp să vă apucați de un proiect important, e timpul să treceți de la vorbe la fapte: faceți primul pas și apoi totul va continua ca de obicei.

Fecioară (22-23.08.09)

Ascultă-ți corpul – el îți va semnala ce îți lipsește, așa că, dacă îți dai seama că ești obosit, amână toate lucrurile – chiar și cele foarte importante – și, în ciuda zilei de luni, ia o pauză.

Balanță (24.09 – 23.10)

Nu-ți plac acțiunile decisive – îți tulbură echilibrul, dar astăzi nu ai cum să te lipsești de ele: doar prin comiterea unei acțiuni serioase îți poți schimba în bine viața personală.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Este posibil – și necesar – să faci înțelegeri, să semnezi contracte, să deschizi conturi bancare, să investești bani în proiecte noi: orice acțiune din această zi va aduce dividende bune în viitorul apropiat.

Săgetător (23.11-21.12)

Acei reprezentanți ai semnului, care și-au dorit de mult timp să îmbunătățească relațiile cu o persoană care le-a fost dragă cândva, trebuie să înceteze să viseze și să înceapă să acționeze – de exemplu, pur și simplu să sune și să vorbească cu el.

Capricorn (22.12 – 20.01)

În ciuda dorinței de a munci non-stop, aveți nevoie de pauze – în primul rând pentru a vorbi cu cei dragi care nu vă văd atât de des în ultima vreme.

Vărsător (21.01 – 18.02)

Este posibil – și necesar! – Cumpărați lucruri, a căror achiziție se află de mult timp pe ordinea de zi: astăzi veți putea găsi lucrul potrivit la un preț bun, și va servi cât mai mult timp fără cusur.

Pești (19.02 – 20.03.)

Dacă aveți un motiv de sărbătoare, puteți organiza o petrecere modestă și zgomotoasă pentru prieteni, dar de la înregistrarea relațiilor cu persoana iubită – logodnă sau căsătorie – în această zi este mai bine să renunțați.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button