HOROSCOP

Horoscop 4 aprilie 2023. Săgetătorii manifestă o obsesie spre perfecționism și o atenție excesivă la detalii

Berbec (21.03 – 20.04)

Noul proiect, început în această zi, este puțin probabil să reușească, așa că procedați la astfel de cazuri, este recomandabil numai dacă este absolut necesar, chiar mai bine – așteptați cu ei.

Taur (21.04 – 21.05.)

Astrele vă recomandă să vă petreceți ziua singur, dar dacă în curând nu se prezintă o astfel de ocazie, încercați să comunicați cât mai puțin cu cei din jur.

Gemeni (22.05 – 21.06.)

Forțele pentru realizări serioase – atât fizice, cât și morale – astăzi nu vor fi suficiente, dar nici pentru a nu face nimic, așa că găsește-ți o activitate ușoară, dar interesantă.

Rac (22.06 – 22.07)

Vor fi destule persoane dispuse să te scoată din starea de spirit pozitivă prin provocări și agresivitate nemotivată, iar treaba ta este să te opui mișcărilor lor și să rămâi calm.

Leu (23.07 – 23.08)

Nu te băga tu însuți în certuri și nu-i lăsa pe alții să se ciocnească: autoritatea de care te bucuri în fața celorlalți îți va permite să-i influențezi chiar și pe cei care nu ascultă niciodată părerile altora.

Fecioară (22.08 – 23.09)

Nu asculta conversațiile altora și nici sfaturile pe care ți le-ar putea da fără o cerere din partea ta: informațiile pe care le obții în urma lor îți vor face rău în loc de bine.

Balanță (24.09 – 23.10)

Planificați să lucrați la un nou proiect numai după ce ați lucrat asupra greșelilor anterioare și ați tras concluzii despre cum să le evitați pe viitor.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Visele pe care le vezi în această noapte îți pot spune singura soluție corectă la o problemă importantă pentru tine, principalul este să îi interpretezi corect simbolurile.

Săgetător (23.11 – 21.12)

Irascibilitatea care te caracterizează te dezamăgește adesea, obligându-te să intervii în conflicte, așa că numără până la zece astăzi înainte de a răspunde brusc la vorbele nepăsătoare ale cuiva.

Capricorn (22.12 – 20.01)

Horoscopul zilei de 4 aprilie pentru Capricorni

Lenea care te va cuprinde astăzi încă de dimineață este de înțeles – ai muncit din greu în ultima vreme, așa că meriți măcar o scurtă odihnă.

Vărsător (21.01 – 18.02).

Fii atent la starea ta de spirit: dacă ai sufletul ușor, atunci totul în viața ta merge bine, dacă simți tristețe și greutate, gândește-te cum poți schimba totul.

Pești (19.02 – 20.03)

O decizie importantă, a cărei necesitate stă în fața ta de multă vreme, nu trebuie să o iei în focul momentului – trebuie să te gândești bine și să cântărești toate argumentele pro și contra, iar acest lucru este posibil doar într-o stare de calm.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button