ACTUALITATE

Intervenții pentru îndepărtarea arborilor, stâlpilor și construcțiilor distruse în București din cauza vântului puternic – autoturisme avariate, dar fără victime umane

Pompierii au gestionat 23 de intervenţii în Bucureşti şi Ilfov pentru îndepărtarea unor copaci, stâlpi şi elemente de construcţie afectaţi de vântul puternic. În urma acestor incidente, opt autoturisme au fost avariate. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Bilanțul făcut de autorități după vremea rea de noaptea trecută

„În urma monitorizării video, a informațiilor furnizate din teren de către polițiștii locali din cadrul D.G.P.L.C.M.B., polițiile locale de sector, I.S.U.B.IF. și Brigada Poliției Rutiere, urmare a atenționării meteorologice de cod galben emisă de către ANM, pentru intensificări ale vântului și cantități însemnate de precipitații în intervalul 03.04.2023 orele 23.00 – 05.04.2023 orele 10.00, până în acest moment la nivelul municipiului București au fost înregistrate următoarele evenimente: 14 copaci căzuți care au avariat în total 8 autovehicule parcate în zonă, 2 stâlpi de susținere a unităților semaforice, 4 elemente de construcții degajate de pe fațada imobilelor și 11 locații cu acumulări însemnate de apă în carosabil. În urma incidentelor nu au fost înregistrate victime omenești, acestea fiind transmise în timp operativ către instituțiile abilitate pentru remediere”, a precizat ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa: StirilePROTV

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button