HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2023. Leu, astrele îți vor da ocazia să te privești din exterior

O zi în care oricine – chiar și o persoană încrezătoare și cu o stimă de sine ridicată – își poate pierde individualitatea.

Nu îți poți schimba propriile convingeri cu cele ale altcuiva, chiar dacă acestea par atrăgătoare – din păcate, această impresie va fi înșelătoare și s-ar putea ca mâine să regreți schimbarea de opinie. Socializarea cu alții este puțin probabil să aibă succes, așa că nu este o idee bună să vă faceți prieteni sau întâlniri romantice, deoarece întâlnirile nu vă vor ajuta să vă îmbunătățiți relațiile. Astăzi este cu atât mai dezirabil să vă oficializați relația, deoarece nu veți putea crea o familie fericită.

Berbec (21.03 – 20.04)

Fiți condescendent cu persoanele care vor încerca să vă învinovățească pentru propriile eșecuri – se află într-o situație de viață dificilă, iar emoțiile negative au nevoie de o priză de aer – s-a întâmplat să le fiți la îndemână.

Taur (21.04 – 21.05)

Începe o nouă afacere doar după ce au fost analizate cu scrupulozitate realizările și greșelile proiectelor recent încheiate – această abordare va face ca demersurile să fie cât mai reușite.

Gemeni (22.05 – 21.06.)

Există o mare probabilitate ca o persoană de ale cărei cuvinte obișnuiai să asculți să încerce să-ți impună propriile convingeri – eronate: urmându-le, este posibil să greșești complet, acolo unde îți dorești să ajungi.

Rac (22.06 – 22.07)

Nu-i ascultați pe „binevoitorii” care vor dori să vă convingă să nu întreprindeți o acțiune profesională importantă: crezându-i, ați putea pierde o șansă rară de a obține un succes serios.

Leu (23.07 – 21.08)

Rareori te îndoiești de tine însuți și de forțele tale, dar astăzi astrele îți vor da ocazia să te privești din exterior – este puțin probabil ca rezultatul să te mulțumească, așa că merită să te gândești cum să îndrepți situația.

Fecioară (22.08 – 23.09)

Acordați atenție acelor neajunsuri care vă irită la nebunie la alte persoane – cel mai probabil, ele sunt inerente în dumneavoastră, doar că, dintr-un motiv oarecare, nu vreți să recunoașteți acest lucru nici măcar în fața dumneavoastră.

Balanță (24.09 – 23.10)

Orice ai face în această zi, ține minte: acțiunile tale nu trebuie să fie spontane, ci gândindu-te și calculând cu atenție fiecare dintre pași, poți obține succesul scontat.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Nu permite intențiile negative, nu doar în acțiune, ci și în minte: ele se vor întoarce la tine bumerang, și va veni în momentul în care te aștepți mai puțin.

Săgetător (23.11-21.12)

Tentațiile de a face ceea ce nu trebuie și ceea ce este mai ușor vor fi mari, dar trebuie contracarate prin forța de voință, de care nu duci lipsă – vei avea un motiv întemeiat să fii mândru de tine.

Capricorn (22.12 – 20.01)

Lenea pentru reprezentanții semnului vostru harnic – cel mai mare dușman, din cauza căruia nu puteți face tot ceea ce ați planificat pentru această zi, așa că este important să o depășiți în orice mod posibil.

Vărsător (21.01 – 18.02)

Astăzi, ca în nici o altă zi, este important să respecți moderația în alimentația care la băuturile alcoolice, apoi să renunți cu totul la ele – toate acestea pot avea un impact extrem de negativ asupra ficatului.

Pești (19.02 – 20.03.)

Dacă nu vă puteți petrece ziua singur, încercați să comunicați cât mai puțin cu ceilalți, alegând subiecte cât mai neutre – de exemplu, vremea: astfel nu veți putea să vă certați cu nimeni.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button