HOROSCOP

12 aprilie – 8 mai 2023: E timpul ca Gemenii, Balanțele și Vărsătorii să își îndeplinească visele

Tranzitul lui Venus prin Gemeni (11 aprilie – 8 mai) va fi memorabil pentru toți, deoarece coincide cu coridorul eclipselor (20 aprilie – 5 mai) și cu perioada de retrogradare a lui Mercur (21 aprilie – 15 mai).

Partea bună este că va fi memorabilă pentru Gemeni, Balanță și Vărsător. Cu toate acestea, este o perioadă de alegeri dificile pentru Săgetător și, de asemenea, o perioadă de obstacole pentru Fecioară și Pești.

Pe 11 aprilie, Venus intră în Gemeni și formează o conjuncție armonioasă cu Pluton în Vărsător. Planeta relațiilor, a frumuseții și a armoniei va împodobi semnele elementului Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) în următoarele 3-4 săptămâni. Venus, planeta Pământului și a Aerului, care se deplasează prin Gemeni, este guvernată de Mercur, care, la rândul său, se află în Taur, semnul de guvernare al lui Venus, și care va deveni retrograd din 21 aprilie până în 16 mai.

Venus în Gemeni este nestatornică și comunicativă. Aspectul armonios Venus-Pluton favorizează câștigurile ușoare, cunoștințele utile și obținerea a ceea ce îți dorești printr-o comunicare magistrală.

În perioada 11 aprilie – 9 mai 2023, relațiile personale și de afaceri sunt influențate de Gemeni, primul semn de Aer, care manifestă dualitatea și multiplicitatea opiniilor. În această perioadă, aranjamentele vor fi renegociate și circumstanțele se vor schimba, deoarece oamenii nu sunt înclinați să se adâncească în afaceri și sunt în ton cu relaxarea, comunicarea relaxată și romantismul.

Gemenii, Balanța și Vărsătorul vor beneficia cel mai mult de acest tranzit. Săgetătorii, pe de altă parte, vor trebui să uite de odihnă și în niciun caz să spere la noroc, deoarece luna care urmează este foarte dificilă. Fecioara și Peștii vor fi și ei destul de nervoși, deoarece se vor confrunta cu rezistență externă în procesul de a face ceva. Doar bunul simț, dialogul sincer, discutarea unor posibile compromisuri reciproce și umorul vor mai atenua puțin tensiunea.

Săgetătorii, Fecioarele și Peștii ar trebui să se gândească la ce pot renunța pentru a obține un rezultat mai mult sau mai puțin acceptabil în aceste circumstanțe. Cel mai probabil, noile condiții, oamenii din jurul lor și percepțiile personale asupra a ceea ce se întâmplă se vor combina pentru a necesita un nou teren comun. Nu vreți să vă devansați prea curând, este doar în detrimentul vostru.

Venus în Gemeni, sprijinit de Pluton, stimulează gândirea creativă, te ajută să îți proiectezi frumos cunoștințele și să fii plătit pentru asta, să aduni și să comunici eficient informații celorlalți. Acest tranzit este favorabil pentru mediere, antreprenoriat, tehnologia informației și comunicării.

Conducătorul Gemenilor, Mercur, se deplasează prin Taur, ceea ce reprezintă o guvernare reciprocă Mercur-Venus. Aceasta este o conjuncție favorabilă de planete care se întăresc reciproc, permițându-și reciproc să se manifeste la maximum în semnele zodiacale.

Venus în Gemeni salută obiectivitatea și logica, permițându-ți să evaluezi problemele complexe ale relației fără emoții

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button