HOROSCOP

Horoscop 13 aprilie 2023. Săgetător, nu este o idee bună să te cerți cu superiorii tăi astăzi

O zi în care trebuie să te ferești de influența negativă a oamenilor din jurul tău – atât a celor din afară, cât și a celor apropiați.

Berbec (21.03 – 20.04)

Nu te abate de la cursul pe care ți l-ai planificat înainte – atât în plan profesional, cât și în viață – tactica „un pas înainte și doi înapoi” este categoric nepotrivită pentru reprezentanții semnului tău întotdeauna, iar astăzi – mai ales.

Taur (21.04 – 21.05.)

Comunicarea astăzi poate fi doar cu cei care îți sunt plăcuți, deci nu-ți încălca liniștea sufletească – este foarte importantă astăzi, așa că de la comunicarea cu ceilalți este mai bine să renunți.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Fii cât se poate de prudent, vorbind cu străinii: există o mare probabilitate ca tu să vrei să te implici într-o aventură, care la prima vedere pare o propunere profesională profitabilă.

Rac (22.06 – 22.07)

O zi în care relația cu persoana cea mai apropiată și dragă este în pericol: trebuie să dai dovadă de maximă răbdare și, mai ales, de tact pentru a nu te certa cu ea.

Leu (23.07 – 21.08.)

Cel mai bun mod de a nu te certa cu nimeni este să reduci la minimum comunicarea cu ceilalți: chiar și cea mai nevinovată, dar neatentă remarcă te poate costa scump.

Fecioară (22.08 – 23.09)

Ziua este cea mai potrivită pentru a dedica maximum de timp pasiunii tale preferate – curățenia în casă: vestea bună este că în calendar este așa-numita Joia Curată.

Balanță (24.09 – 23.10)

Observațiile oamenilor din jurul tău, chiar dacă se dovedesc a fi puțin măgulitoare, ar trebui să fie ascultate astăzi – vor conține puncte rezonabile care trebuie luate în considerare.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Gestul unei persoane cunoscute ar putea schimba ceea ce simți față de ea: nu te simți prost – este bine că s-a dezvăluit acum și nu mai târziu, când ar putea fi prea târziu.

Săgetător (23.11 – 21.12)

Nu este o idee bună să te cerți cu superiorii tăi astăzi, chiar dacă ești sigur că adevărul este de partea ta: este puțin probabil să îți asculte argumentele, așa că timpul și efortul vor fi irosite.

Capricorn (22.12 – 20.01)

Dorința de a lua partea uneia dintre părțile aflate în conflict, fiecare dintre ele fiind un membru al familiei tale, te poate duce – spre regret – la jignirea ambelor părți.

Vărsător (21.01 – 18.02)

Negocierile de afaceri – chiar dacă se desfășoară online – este mai bine să le amâni câteva zile: oricum nu vei reuși să ajungi la un acord cu partenerii tăi, ceea ce ar putea avea un impact negativ asupra afacerilor comune.

Pești (19.02 – 20.03)

Există o mare probabilitate să rănești pe cineva apropiat fără să vrei, așa că, înainte de a spune ceva, asigură-te că ai calculat toate consecințele.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button