CULINAR

Pască cu brânză de vaci – rețetă simplă

Aluatul de cașcaval se coace mult timp, dar este totuși mult mai rapid de făcut decât un aluat de drojdie.

Dacă nu vreți să vă chinuiți să faceți o prăjitură tradițională de Paște din aluat de paște, încercați această rețetă de prăjitură de Paște din aluat covăsit. Nu va trebui să așteptați ca aluatul să crească, deoarece aici nu numai ingredientele sunt simple, ci și metoda de preparare în sine.

Ingrediente:
brânză de vaci – 200 gr.
ouă – 8 buc.
zahăr – 100 g
migdale – 25 g
unt clarificat – 25 ml
vanilie
Mod de preparare:

  1. Se bate brânza de vaci cu ajutorul unui blender. De asemenea, o puteți da prin răzătoare printr-o sită.
  2. Bateți ouăle cu un mixer și combinați-le cu brânza de vaci în timp ce bateți.
  3. Se toacă migdalele cu un cuțit și se amestecă cu zahărul, untul topit și vanilia.
  4. Se amestecă migdalele și amestecul de cașcaval.
  5. Puneți totul într-o formă de tort și coaceți în cuptorul preîncălzit la 150-180°C timp de 40-50 de minute.

Sărbători fericite!

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button