HOROSCOP

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023

Pentru domeniul relațiilor amoroase, luna aprilie este, în general, de bun augur. Luna poartă numele lui Venus, zeița primăverii, a fertilității, a dragostei și a frumuseții. Potențialul energetic al acestei perioade este favorabil unor relații mai bune, unor întâlniri și cunoștințe interesante.

Prima și a doua perioadă de zece zile din aprilie sunt cele mai favorabile – este momentul evenimentelor luminoase și al schimbărilor pozitive. Până pe 20 aprilie este momentul perfect pentru căsătorii și uniuni și pentru începutul conviețuirii cu un partener.

Între 20 aprilie și 5 mai este un culoar de eclipsă care coincide cu perioada de retrogradare a lui Mercur (21 aprilie-15 mai). Această combinație activează conexiunile karmice, adică relațiile complexe, incomplete, și va determina, de asemenea, gânduri și sentimente care se vor întoarce în trecut. Este un moment bun pentru a scăpa de legăturile toxice și de tot ceea ce te împiedică să fii fericit.

A treia decadă a lunii aprilie poate aduce o legătură emoțională puternică cu cineva dintr-o viață anterioară. Cu toate acestea, relația karmică nu va duce la o viață de familie fericită – această relație este pur și simplu pentru experiență și pentru a lucra asupra păcatelor încarnărilor trecute. În această perioadă, va exista o șansă reală de a restabili contactul cu foștii parteneri și cu cei dragi. Cuplurile conștiente, evoluate spiritual, vor putea transforma relațiile dacă vor fi sincere cu ele însele și cu persoana pe care o iubesc.

BERBEC
Renunță la cineva care vrea să te părăsească, scapă de relațiile nepromițătoare. Fii generos și lasă lucrurile să treacă cu inima ușoară. Foarte curând va fi o nouă etapă în relații – vor exista noi cunoștințe, aspirații, oportunități. De ce să le împovărezi cu atașamente din trecut. În a treia decadă a lunii aprilie există un mare risc de a face greșeli în parteneriate, așa că în această perioadă mențineți comunicarea și orice contact la minimum, mai ales cu sexul opus.

TAUR
O lună favorabilă pentru viața personală, armonizarea relațiilor de familie, reînnoirea relațiilor de lungă durată. În primele două decade ale lunii aprilie vă veți simți liberi și plini de optimism, atenția din partea sexului opus va crește. Ar putea avea loc o întâlnire cu o persoană importantă, inclusiv cu cineva din trecut. Este posibil să simțiți o oarecare încetinire în a treia decadă a lunii aprilie, dar nu ar trebui să existe probleme serioase în relații.

GEMENI
Fiți atenți la relațiile din trecut, la aventurile amoroase care nu s-au terminat bine. Aveți șansa de a dezlega noduri karmice și de a ajunge la o etapă cu totul nouă și mai bună în relațiile personale. S-ar putea să te confrunți cu anxietate, să ai senzația că pierzi ceva foarte important, că totul se destramă și se prăbușește. Modul responsabil în care abordezi parteneriatele, inclusiv cele de lungă durată, îți va transforma pozitiv viața și viața amoroasă în mai 2023.

RAC
Prima jumătate a lunii aprilie îți poate aduce o întâlnire cu cineva care îți va schimba radical viața. Sunt șanse să îți dai seama imediat, prin inspirația care te învăluie, că acesta este viitorul tău. Valul viitorului sosește în această lună, chiar dacă a doua jumătate a lunii aprilie va fi dificilă din punct de vedere emoțional. Este posibil ca la sfârșitul lunii aprilie să fie nevoie să faci alegeri serioase. Încearcă să te asiguri că decizia ta ține cont de lucrurile noi care încep să se manifeste în viața ta în prima și a doua decadă a lunii.

LEU
Persoana care vă face o impresie puternică și vă captează imaginația în aprilie este puțin probabil să vi se dovedească utilă în viitor. Nu-ți deschide inima în fața unei noi cunoștințe sau a unui nou partener romantic – s-ar putea să suferi din această cauză în viitorul apropiat. Tentații și ispite vor fi acolo – treaba ta este să le reziști și să privești lucrurile cu sobrietate. Aveți grijă de legăturile de lungă durată și de relațiile conjugale și faceți tot posibilul pentru a armoniza climatul psihologic din familie.

FECIOARĂ
Influențele planetare te vor ajuta să faci față indeciziei și să ai o discuție serioasă cu persoana iubită despre viitor și perspectivele relației. Iar acest lucru ar trebui făcut până pe 20 aprilie, astfel încât să puteți discuta orice problemă litigioasă înainte de perioada de criză, care începe în a treia decadă a lunii aprilie și se termină la jumătatea lunii mai. Dacă vă pasă de liniștea partenerului și a familiei, consolidați cât mai curând posibil bazele bunăstării. Este, de asemenea, momentul să acordați atenție copiilor și planificării copiilor.

BALANȚĂ
O lună controversată – va fi de toate: romantism și despărțiri, pasiune și dramă, noi cunoștințe interesante și un partener brusc din trecut. S-ar putea să te decizi în sfârșit să faci ceva la care visezi de mult timp, cum ar fi să mergi să vizitezi o persoană dragă care este departe sau un potențial partener cu care ai început o corespondență pe un site de întâlniri. Oricum ar fi, vei avea parte de o experiență interesantă, o experiență nouă, și nu contează dacă această explozie emoțională va continua sau nu.

SCORPION
În această lună vei simți în mod deosebit de clar că viața ta încetinește și că o anumită fază a ei se apropie de sfârșit. Dar nu cedați descurajării și oboselii – forța voastră stă acum în parteneriat. Cea mai mică inițiativă din partea ta va rezona cu siguranță cu persoana care te interesează. Odihnește-te, de preferință în natură, fă-ți forțe și adu romantismul în viața ta. Dacă fostul tău partener este mereu în mintea ta, fă un pas înainte și cu un grad mai mare de probabilitate relația voastră se poate reînnoi.

SĂGETĂTOR
În această lună este important să pui totul la locul său în domeniul relațiilor. Nu este nevoie să privești dincolo de orizont – trăiește pentru ziua de azi și ai grijă de cei din jurul tău. Este o idee bună să vă cereți scuze față de cei pe care i-ați jignit în mod voluntar sau involuntar. Este un moment bun să treci de la vorbe la fapte, de la teorie la practică și să faci ceva concret de dragul unor idealuri înalte în dragoste. În a treia decadă a lunii aprilie, este posibilă o îndrăgostire romantică mistuitoare, care, însă, este puțin probabil să se dovedească durabilă.

CAPRICORN
Luna aprilie poate fi oarecum ambiguă, pentru că, pe de o parte, o perioadă lungă și importantă din viața ta se apropie de sfârșit și este posibil să trebuiască să te desparți de multe persoane cu care te-ai obișnuit și pentru care ai chiar sentimente afectuoase. Dar, pe de altă parte, ești plin de idei și de optimism și vrei să faci ceva imediat, să accelerezi dezvoltarea relațiilor. Dar nu grăbiți lucrurile! Toate deciziile importante legate de viața ta personală ar trebui amânate până în a doua jumătate a lunii mai 2023.

VĂRSĂTOR
O perioadă interesantă pentru Vărsătorii singuri și pentru cei care s-au despărțit recent de un partener. Folosește-ți stocul de optimism pentru a-i oferi fostului partener ceea ce îi datorezi cu bucurie, cu inima ușoară, și lasă în trecut ceea ce nu vei lua în viitor. Abia după aceea va izbucni în viața ta o nouă iubire pasională, o îndrăgostire romantică ce se va transforma în cele din urmă într-un sentiment profund. Membrii familiei acestui semn ar trebui să acorde atenție familiei. Fiți generoși cu ceilalți, petreceți cât mai mult timp cu familia și prietenii.

PEȘTI
Nu refuzați noi oferte promițătoare, dar fiți atenți la persoanele care apar în viața dvs. Printre acestea s-ar putea să se afle cei care îți vor crea probleme cu soțul sau partenerul de viață, relația cu care s-a stabilit de mult timp și undeva a devenit chiar plictisitoare. Este posibil ca unele dintre idealurile tale să fie în criză, dar în acest moment este important să nu cedezi în fața emoțiilor, ci să faci un bilanț obiectiv și să te gândești ce mai poți face pentru a-ți salva căsnicia sau alte relații importante.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button