HOROSCOP

Lună Nouă în Berbec: Eclipsa de Soare care deschide coridorul eclipselor de primăvară în 2023

Lună Nouă în Berbec, care este o eclipsă de Soare – prima pe axa Berbec-Cuvântul, cea fatală care deschide coridorul eclipselor de primăvară în 2023. Din această zi, se pun în mișcare procesele active de tranziție către o realitate cu totul nouă. Un verdict pentru unii și un impuls evolutiv pentru alții.

Eclipsa de Soare va avea loc în ultimul grad al Berbecului, concentrând toate calitățile acestui semn zodiacal. Stăpânul eclipsei în Berbec este Marte care se deplasează prin semnul Racului. Evenimentele care se vor desfășura în următoarele două săptămâni vor fi intense, dinamice și vibrante. Este o perioadă de surpriză strategică pe frontul militar, spune astrologul Marina Skadi (Marina Sokolova).

Perioada 20 aprilie – 5 mai este ultimul sezon de eclipse cu Nodurile Lunii pe axa Taur-Scorpion. Începând cu 18 iulie, aceste puncte karmice se vor muta pe axa Berbec-Lesus, punând capăt ciclului social anterior care a durat 1,5 ani. Probabil că va exista un punct de cotitură în război la mijlocul verii, iar calea spre victorie pentru Ucraina va deveni evidentă chiar și pentru ru-agresor.

Eclipsa de Soare din 20 aprilie aparține seriei Saros 7 N – această familie de eclipse este legată de realizarea principiului puterii și energiei, de dorința de a continua să dea naștere și de a prelungi viața. În această serie se vor manifesta pasiuni puternice și sentimente profunde care pot fi ascunse de ani de zile, dar care acum ies la iveală într-o avalanșă. Eclipsa din 20 aprilie va avea loc la Nodul Lunar ascendent, inclusiv o căutare conștientă a noului. Această eclipsă, care este, de asemenea, o Lună nouă în Berbec, stabilește un impuls evolutiv global, începutul unei noi faze de dezvoltare.

Sezonul eclipselor de primăvară din 2023 are loc pe fundalul unei bucle a lui Mercur între 7 aprilie și 1 iunie. În această perioadă, planeta se va deplasa retrograd – între 21 aprilie și 15 mai în semnul Taurului. Influența eclipsei de Soare în Berbec, unde Soarele are statut de exaltare, simbolizând spiritul superior, va împinge schimbări vizibile în întreaga lume. Timpul proceselor ascunse și al jocurilor din umbră se încheie și începe un ciclu intens de 2 ani de naștere, dezvoltare și formare a unei noi ordini mondiale.

Semnul cardinal al Berbecului ne îndepărtează de materialitatea grosolană și ne duce în procesul creativ. Aceasta este o perioadă de schimbare și restructurare la toate nivelurile. Au loc mari evenimente la scară globală. Bucla lui Mercur ajută la descoperirea talentelor ascunse, la deblocarea potențialului și a puterii personale. Energia marțiană a unei eclipse include impulsul de a lupta, dorința de a acționa, de a căuta resurse suplimentare în vechiul, familiarul și familiarul.

Crizele personale apar adesea în timpul anotimpurilor de eclipse, astfel încât trebuie să se caute noi suporturi în viață și modalități de a-și asigura nevoile de bază. Schimbările realității obișnuite și circumstanțele obligă pe cineva să părăsească zona de confort. Orice se întâmplă în timpul unei eclipse se dezvoltă de obicei în următoarele 6 luni – până la următorul sezon de eclipse. Dar există momente în care evenimentele sunt pe termen lung – timp de 9 sau 18 ani.

Mercur este asociat cu gândirea, capacitatea de introspecție și de comparație. În ziua eclipsei de soare, planeta este staționară cu o întoarcere retrogradă, care se va manifesta cu siguranță în viața de zi cu zi. Din păcate, este vorba mai ales de neplăceri, de încetinirea și chiar de oprirea unor procese importante, de greșeli, precum și de răniri și accidente.

Gândirea și viziunea despre lume a multor oameni se vor schimba în timpul coridorului eclipsei din primăvara anului 2023. Aceasta este o perioadă de îndoială, agitație, ajustări și corecții nesfârșite. Nu ar trebui să vă schimbați coafura în această perioadă, să vizitați un cosmetician și cu atât mai mult să schimbați ceva în aspectul dvs. fizic, altfel va trebui să refaceți totul. Este mai bine să amânați mersul la medic, dacă este posibil să amânați operația și alte intervenții medicale, deoarece este puțin probabil ca diagnosticul și examinările să dea rezultatele corecte.

Eclipsa de Soare în Berbec vă permite să vă eliberați spațiul înainte de a începe o nouă etapă în viață, să vă reînnoiți gândurile și atitudinile personale, să renunțați la convingerile eronate. Un moment de regândire a valorilor, realizând că materia este foarte instabilă și de scurtă durată, spre deosebire de spiritualitate. Fiecare persoană conștientă poate avea o contribuție semnificativă la existența lumii dacă începe să lucreze cu ea însăși, făcând un pas spre lumină și bunătate.

Berbecul este un semn militant al zodiacului, în următorii doi ani eclipsele vor avea loc în acest semn la fiecare șase luni. Din păcate, este posibil să apară noi conflicte aprinse și ciocniri armate. Cu toate acestea, transformările grele ale întregii lumi din 2020-2022 sunt de domeniul trecutului. În acei ani, eclipsele au avut loc pe axa Taur-Scorpion: acestea sunt semne zodiacale fixe, energiile lor sunt grele, iar evenimentele se prelungesc.

Începând cu eclipsa de Soare din 20 aprilie, axa eclipselor din următorii doi ani se mută treptat pe semnele Berbec-Celeste. Acestea sunt semnele cardinale ale zodiacului și au ca efect schimbarea dramatică a situațiilor. Vor fi multe evenimente, dar nu avem timp să ne obișnuim cu ele, deoarece apare o nouă situație neașteptată. Conflictele militare sunt inevitabile într-o parte sau alta a lumii, vor fi mai multe, dar toate vor fi de scurtă durată. Și, în general, disputele la nivel național vor fi rezolvate mai rapid, deoarece va exista o mai mare disponibilitate de a face compromisuri și de a rezolva problemele globale pe cale diplomatică. Astfel de tendințe vor începe să apară din acest coridor de eclipsă, dar se vor desfășura și se vor materializa pe o perioadă de doi ani.

La patru ore după eclipsa de soare din 20 aprilie, Soarele va intra în Taur la ora 11:14, ora Kievului, ceea ce ar trebui să aducă o oarecare ușurare. Chiar dacă se va întâmpla ceva neplăcut în acea dimineață, dacă vă aflați într-o situație aparent fără speranță, nu vă faceți griji! Cel mai probabil, lucrurile se vor schimba în bine în zilele următoare. Cu toate acestea, este mai bine să nu îți asumi riscuri în această zi, să rămâi acasă dacă este posibil sau cel puțin să apari mai puțin în locuri publice.

Eclipsa din 20 aprilie va avea un impact puternic asupra Berbecului, Balanței, Racului și Capricornului. Există o nevoie urgentă de a face schimbări în planurile anterioare, modalități de a le transforma în realitate

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button