HOROSCOP

Zodia care primește bani mulți în mai 2023. Norocul îi surâde, are succes din plin

Luna mai este cea mai importantă lună a anului. În această perioadă, Soarele tranzitează Taurul, ceea ce favorizează chestiunile legate de proprietăți și bani. Acest tranzit facilitează căutarea de resurse, de câștiguri și deschide oportunități prin care se poate crește nivelul de confort în viața proprie.

Pe 16 mai, Jupiter intră în Taur până pe 26 mai 2024. Planeta prosperității și a norocului, este asociată cu expansiunea și scalarea a tot ceea ce atinge. Pe măsură ce se deplasează prin Taurul material, promovează stabilizarea financiară, dezvoltarea afacerilor și îmbunătățirea relațiilor, la baza cărora stă interesul monetar.

Începutul lunii este destul de tensionat, deoarece coridorul eclipselor continuă, iar Mercur se află în faza retrogradă. Totul încetinește în această perioadă, există mai multe probleme bănești decât de obicei, iar climatul social și psihologic nefavorabil are un impact negativ asupra sănătății.

După eclipsa de Lună din 5 mai, care are loc în Scorpion, contextul general se schimbă în bine. Sentimentul de armonie, bucurie și perspectivă va crește treptat, iar ideile și proiectele vor prinde contur. Odată cu revenirea lui Mercur la faza directă pe 16 mai și cu intrarea lui Jupiter în Taur, a doua jumătate a lunii va fi mult mai confortabilă decât prima jumătate.

Pluton în mișcare prin Vărsător arată o perspectivă pe termen lung. Tot ceea ce începe în mai-iunie 2023, tendințele emergente, intrigile incipiente și situațiile de viață, vor avea o mare importanță pentru viitor. Faceți cunoștință cu oameni noi, dobândiți experiență – toate acestea vă vor fi utile în curând pentru a obține noi surse de venit.

BERBEC
Perioada va fi relativ stabilă în ceea ce privește finanțele, dar nu trebuie să aștepți încă nivelul dorit. Oboseala de la locul de muncă vă va slăbi grav organismul, așa că nu neglijați somnul. Prima jumătate a lunii este ideală pentru a te odihni și a-ți reface forțele, deoarece în a treia decadă a lunii mai vei munci din greu și intens. Veți primi în curând oferte lucrative care vă vor înmulți veniturile. Aveți însă răbdare, nu se va întâmpla decât în ultimele zile ale lunii.

TAUR
Nu vă supărați dacă începutul lunii mai are mai multe probleme decât ați fi anticipat. Din a doua jumătate a lunii mai, începe un ciclu care îți va schimba viața. Norocul și norocul vă vor însoți în toate problemele. Este o perioadă de recompense, de recunoștință și de noi oportunități. Nu ratați nicio ofertă care promite câștiguri suplimentare. Antreprenorii vor putea crește profitabilitatea companiei, dar pentru asta va fi nevoie să vă asumați un mic risc și să luați un împrumut. Proiectele legate de internet și de tehnologia digitală vor avea succes.

GEMENI
Sentimentul de schimbare pozitivă te-a însoțit în ultima vreme. Într-adevăr, luați o pauză temporară în activitatea dvs. profesională; este necesar să vă reevaluați abilitățile. Astrele vă sfătuiesc să vă gândiți la schimbarea locului de muncă sau la obținerea unei noi profesii. Antreprenorii vor trebui să se ocupe de declarațiile fiscale, este indicat să completați actele cu prudență, verificând toate rubricile. Va trebui să munciți din greu și cu sârguință pentru a vă menține un venit stabil, fără a vă lăsa distras de distracțiile lunii mai.

RAC
Este posibil să fiți recompensat pentru o muncă suplimentară, s-ar putea să vi se achite o datorie mai veche. Ar putea fi nevoie să vă schimbați nu doar locul de muncă, ci și direcția activităților anterioare, dar acest lucru va necesita învățarea de noi abilități și stăpânirea tehnologiei digitale. Oamenii de afaceri și antreprenorii au parte de o cascadă de afaceri bune, legăturile cu marii investitori se vor consolida și vor apărea noi parteneri. O nouă viață este pe cale să înceapă – una mai luminoasă, mai fericită și mai confortabilă.

LEUL
Dacă ai o dorință urgentă de a renunța la locul de muncă, de a-ți schimba activitatea sau de a rupe relațiile de afaceri cu partenerii tăi – nu o face decât în a treia decadă a lunii mai. Până la sfârșitul lunii vor apărea opțiuni și oferte mai atractive. Perioada de schimbări, progres, noi începuturi și oportunități deosebite începe din 17 mai. În această lună va trebui să muncești din greu pentru a învârti roata afacerilor tale. Acțiunile tale din luna mai au un impact semnificativ asupra următoarelor luni din 2023.

FECIOARĂ
În această lună s-ar putea să îți realizezi unele dintre planuri, doar că nu-ți stabili obiective prea înalte, va mai fi timp pentru ele în 2023. Căutați și nu ratați deschiderea unor noi oportunități, idei interesante. Energia ta este în creștere, e timpul să acționezi. O temă importantă în această lună este independența. Este mai bine să te bazezi doar pe propriile forțe, să faci un pas înainte decisiv și îndrăzneț, să îți arăți individualitatea. Aceasta este o perioadă de semănat. Ceea ce semănați va da roade în 2024.

BALANȚĂ
O perioadă favorabilă diplomației, alianțelor și acordurilor de parteneriat reciproc avantajoase. Formulează, vizualizează-ți obiectivele și începe să lucrezi pentru a le atinge. Dar nu te aștepta la rezultate imediate încă din acest an: semințele aruncate în pământ trebuie să prindă putere și să germineze. Introdu mai multe în viața ta: întâlnește oameni noi, încearcă lucruri pe care nu le-ai mai făcut până acum, în fine, actualizează-ți garderoba sau fă sport!

SCORPION
Permite-ți să faci ceea ce îți place cel mai mult, ceea ce te inspiră cel mai mult. Poate că este lucrul care te va conduce spre succes social și prosperitate materială. Dezvoltă-ți răbdarea, analizează situația și consolidează-ți parteneriatele. Întârzierile datorate angajării altora, lipsei de resurse sunt probabile în luna mai. Încearcă să nu te grăbești, relaxează-te, fii diplomat și plin de tact, încearcă să-ți înțelegi partenerii. În acest fel vei economisi multă energie și nervi atât pentru tine, cât și pentru ceilalți.

SĂGETĂTOR
Este o lună extrem de creativă. Ești copleșit de idei legate de un subiect nou care a intrat recent în viața ta. Dacă vi se aduce o critică, ignorați-o. Depinde de tine să îți placă în primul rând rezultatele muncii tale. Este o perioadă bună pentru a cunoaște oameni interesanți, pentru a face călătorii scurte și pentru a întâlni noi prieteni. Iar lucrul interesant este că, cu cât îți împărtășești mai mult ideile, cu atât mai mult ele vin la tine. Probabil că luna aceasta vei cheltui mai mulți bani decât te-ai așteptat, dar o vei face cu plăcere.

CAPRICORN
Ai o dorință puternică de a merge înainte și de a acționa imediat, dar o mulțime de mici detalii îți cer atenția și îți încetinesc progresul. Captivat de ceva nou apărut în viața ta în acest an, constați brusc că scopul dorit te duce pe o varietate de căi diferite, fiecare dintre ele în felul său interesant. Acestea fiind spuse, este perfect în regulă dacă vrei să te lași puțin distras și să încerci diferite posibilități. Este o lună excelentă pentru călătorii, mai ales dacă mergi într-o țară nouă.

VĂRSĂTOR
În lunile anterioare ale acestui an, probabil că ați avut o idee foarte generală despre ceea ce aveați de gând să faceți și asta a fost suficient. Acum trebuie să devii mai detaliat și mai minuțios cu privire la ceea ce faci. Acum este momentul să încetinești puțin ritmul și să înțelegi că nu este important doar ceea ce faci, ci și cum o faci. Fiți atenți la persoanele cele mai apropiate de dumneavoastră, la familia dumneavoastră, la părinții dumneavoastră – cum au fost afectați de pasiunea dumneavoastră pentru noua afacere? Cel mai important, însă, nu uitați ce este cel mai important pentru dumneavoastră.

PEȘTI
Noua dvs. afacere începe brusc să stagneze, din când în când întâmpinați obstacole. Este cât se poate de firesc: sunt ritmurile naturii care te ajută să îți privești munca mai obiectiv și mai sobru. Dacă ceea ce ai în minte nu poate rezista nici măcar la cel mai mic efect negativ, atunci poate că nu ar trebui să-ți pierzi timpul și energia cu planuri atât de efemere. Concentrează-te pe lucrurile esențiale, suflecă-ți mânecile și muncește din greu, astfel încât luna aceasta să te ajute să îți consolidezi considerabil poziția.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button