EXTERNE

Mai mulți morți după un accident cu zeci de mașini pe o autostradă americană (VIDEO)

Cel puțin șase persoane au fost ucise luni, când o furtună de praf a provocat accidentul a peste 70 de vehicule de-a lungul unei autostrăzi importante din centrul statului Illinois, au anunțat autoritățile.

Accidentele de-a lungul autostrăzii Interstate 55 au avut loc cu puțin timp înainte de ora 11:00 CT în comitatele Montgomery și Sangamon, la sud de capitala statului, după ce praful de pe câmpurile proaspăt arate a acaparat autostrada, a declarat poliția. Capitala statului, Springfield, se află în comitatul Sangamon.

Șase persoane și-au pierdut viața și 37 de persoane au fost spitalizate cu răni de la minore până la cele care le pun viața în pericol, a declarat poliția statului Illinois. Persoanele rănite în accidente au vârste cuprinse între 2 și 80 de ani, a declarat maiorul Ryan Starrick, de la Poliția de stat din Illinois.

Una dintre persoanele decedate în accidente a fost Shirley Harper, în vârstă de 88 de ani, din Franklin, Wisconsin, a anunțat luni seara poliția. Oficialii încă lucrau la identificarea celorlalte cinci persoane care au fost ucise și la notificarea familiilor acestora, a precizat poliția.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button