HOROSCOP

Horoscop 3 mai 2023. Ziua este favorabilă pentru a trece de la vorbe la fapte

Berbec

Orice lucru pe care îl începeți astăzi trebuie să fie dus la bun sfârșit: există o mare probabilitate ca, dacă renunțați la jumătatea lucrului, să nu vă mai întoarceți niciodată la el, ceea ce înseamnă că v-ați irosit timpul și energia.

Taur

Soarta îți va oferi o șansă profesională rară, dar nu uita că astăzi nu vei primi nimic pe degeaba – va trebui să muncești pentru rezultat, așa că principalul lucru astăzi este să nu fii leneș.

Gemeni

Astăzi îți poți schimba viața în bine, dar cel mai important în această situație – ceea ce vrei să obții ca rezultat: dacă te grăbești dintr-o parte în alta, dorind una sau alta, vei rămâne cu nimic.

Rac

Există o mare probabilitate de a avea un conflict cu persoane agresive: cea mai bună modalitate de a ieși din el fără pierderi este să nu reacționezi la ieșirile lor, altfel se vor înfierbânta din ce în ce mai mult.

Leu

Ziua este favorabilă pentru a trece de la vorbe la fapte, nu atât în plan profesional, cât în plan personal: dacă iubești un bărbat care nu te bagă în seamă, ia măsuri – atrage-i atenția asupra ta.

Fecioară

Astrele îți dau carte albă deplină – poți alege ce lucruri să faci: termină-le pe cele vechi sau începe altele noi – decide ce este mai important pentru tine și lucrează fără întârziere.

Balanță

Ziua este favorabilă pentru rezolvarea oricăror probleme financiare, așa că, dacă există o astfel de nevoie, trebuie să acționezi fără să amâni – deja mâine circumstanțele se vor schimba, și nu în cel mai bun mod.

Scorpion

Astăzi este important să ai grijă nu de alții, ci de tine însuți: amintește-ți cât timp în urmă ai făcut o pauză sau un control medical preventiv – organismul va răspunde cu recunoștință la îngrijirea sa.

Săgetător

Un obiectiv poate fi atins doar de cei care vor fi sută la sută siguri de capacitățile lor: cea mai mică îndoială – și cazul poate fi considerat un eșec, deci credeți în voi înșivă și atunci va fi ușor să acționați.

Capricorn

Dacă trebuie să te întâlnești cu o persoană neprietenoasă, o poți face cu curaj astăzi: atât adevărul, cât și circumstanțele vieții sunt de partea ta, așa că nimeni nu-ți poate face nimic.

Vărsător

Stabilește-ți un obiectiv și trebuie să te îndrepți spre el – de unul singur cu siguranță nu va veni la tine, așa că astăzi astrele îți recomandă să faci primul pas decisiv și apoi totul va merge ca pe roate.

Pești

Visând la viitor, nu fiți modest: cu cât visele dvs. sunt mai îndrăznețe, cu atât mai multe șanse ca ele să devină realitate, așa că cereți maximul – rezultatul vă va mulțumi.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button