EXTERNE

Măcel la o școală din Belgrad. Nouă copii și un profesor au fost împușcați mortal de un băiat de 14 ani (VIDEO)

Cel puțin opt persoane au fost ucise într-un schimb de focuri de armă într-o școală din districtul Vračar din Belgrad în dimineața zilei de 3 mai, citând publicația locală.

„Cel puțin opt persoane care se aflau pe coridorul școlii au fost ucise. Printre răniți se află și persoane ale căror vieți sunt încă în pericol”, scrie publicația. Potrivit canalului Telegram Mash, șapte copii și un agent de securitate au fost uciși. Un băiat în vârstă de 14 ani a fost reținut sub suspiciunea incidentului.

Potrivit sursei, el ar fi putut trage cu arma tatălui său. În plus, există informații potrivit cărora școlarul s-ar fi aflat sub influența drogurilor. Cu toate acestea, potrivit presei locale, băiatul este un „elev model, fiul unor profesioniști din domeniul medical”. Anterior, s-a raportat că un adolescent din Novosibirsk a adus o armă la școală și a împușcat un coleg de clasă. Incidentul a avut loc în pauza dintre ore, când școlarul își etala arma.

Update 12:46 – Milan Nedeljkovic, primarul districtului central Vracar, unde se află școala, a declarat că medicii se luptă pentru a salva viața profesorului.

„L-am văzut pe agentul de securitate întins sub masă. Am văzut două fete pătate cu sânge pe cămăși. Ei spun că el (trăgătorul) era liniștit și un elev bun. S-a alăturat recent clasei lor”, a adăugat Milosevic, care s-a grăbit să ajungă la școală după împușcături.

Împușcăturile în masă sunt relativ rare în Serbia, care are legi foarte stricte privind armele de foc. Dar Balcanii de Vest sunt inundate de sute de mii de arme ilegale în urma războaielor și tulburărilor din anii 1990.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button