HOROSCOP

Horoscop 4 mai 2023. Zi cu energică puternică, când Luna are mare impact asupra Pământului 

Zi cu energică puternică, când Luna se află la apogeu și are cel mai mare impact asupra Pământului și a oamenilor care trăiesc pe el.

Berbec

În timp ce planificați ziua, nu pariați pe proiecte noi – nu a venit încă timpul pentru ele, așa că este indicat să finalizați cazurile vechi, apoi chestiunile profesionale vor fi în deplină ordine.

Taur

Nu credeți persoanele care vor să defăimeze în ochii dvs. o persoană apropiată: verificați-le mai întâi cuvintele – există o mare probabilitate ca acestea să se dovedească a fi un blestem banal.

Gemeni

Când te ocupi de chestiuni profesionale, nu alerga după cantitate – poți obține performanțe ridicate, dar calitatea va avea de suferit și acest lucru s-ar putea să nu se reflecte bine asupra credibilității tale.

Rac

Oricât de atrăgătoare ți s-ar părea o nouă cunoștință, nu ar trebui să intri într-o relație serioasă cu ea – nu vor fi fericite sau de lungă durată și, în afară de dezamăgire, nu îți vor aduce nimic altceva.

Leu

Dacă un caz – profesional sau casnic – nu merge bine de la bun început, nu merită să pierzi timp și energie cu el, mai bine te concentrezi pe chestiuni mărunte, dar nu mai puțin importante.

Fecioară

O ofertă de a pleca într-o vacanță într-un circuit fierbinte pe bani puțini sau de a cumpăra un obiect de valoare la jumătate de preț ar trebui să te facă să te ferești, amintindu-ți unde găsești de obicei brânză gratis.

Balanță

Nu ar trebui să îți inviți rudele în vizită – comunicarea cu ele se va dovedi tensionată, ceea ce nu va fi bun pentru relația voastră și, cum membrii familiei nu sunt aleși, nu ar trebui să permiți să se întâmple acest lucru.

Scorpion

Nu lua în seamă nemulțumirile care ți-ar putea fi exprimate astăzi atât de cei dragi, cât și de persoane complet străine: părerea lor despre tine este o reflectare a lor, nu a problemelor tale.

Săgetător

Nemulțumirea față de viața ta va indica faptul că ești prea critic cu tine însuți – poate ar trebui să te oprești, să îți reconsideri acțiunile recente și să o iei de la capăt?

Capricorn

Energia pe care astrele ți-o vor oferi astăzi nu trebuie cheltuită imediat – astrele te sfătuiesc să o acumulezi pentru a o folosi mâine, când îți va fi de folos pentru un proiect important.

Vărsător

Astrele v-au pregătit o priveliște plăcută: veți putea vedea cum viața o va pedepsi pe persoana care v-a jignit – totuși, este puțin probabil ca acest lucru să vă aducă bucurie, din cauza bunătății sufletului dumneavoastră.

Pești

Aveți grijă la orice cuvânt rostit de dvs. – puteți jigni cu ușurință o persoană nevinovată și veți regreta mult timp după aceea.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button