SOCIAL

O elevă de 18 ani din Buzău a avut parte de un final tragic. Fata a fost găsită spânzurată, în locuința familiei

Final tragic pentru Mihaela, o elevă de 18 ani din Buzău. Ea a fost găsită spânzurată, în cursul zilei de vineri, 5 mai, în locuința familiei sale. De ce a comis tânăra gestul extrem

Momente extrem de grele pentru o familie din județul Buzău. Fiica lor, de doar 18 ani, elevă a Liceului Tehnologic ”Meserii și Servicii” din municipiul Buzău, a fost găsită, vineri, fără suflare.

Din datele IPJ Buzău, Mihaela s-a spânzurat într-o anexă a locuinței familiei sale din Potoceni, comuna Mărăcineni. Se pare că la baza acestui gest extrem ar fi o serie de probleme pe plan sentimental.

Tânăra s-ar fi sinucis în timpul nopții. Trupul ei neînsuflețit a fost descoperit de părinți abia vineri dimineață. Oamenii legii spun că fata și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă pe care ar fi avut-o recent cu iubitul ei. De notat că nu au fost găsite urme de violenţă asupra tinerei.

IPJ Buzău a fost sesizat printr-un apel la 112 de către tatăl tinerei despre eveniment. La faţa locului s-au deplasat poliţişti pentru cercetări, fiind deschis la acest moment un dosar penal pentru moarte suspectă.

Sunt așteptate rezultatele necropsiei pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs decesul“, a precizat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane-Mari Vrapciu.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button