POLITICĂ

George Simion: Facem tot posibilul ca niciuna din legile anti-naționale să nu treacă la vot

Președintele AUR, George Simion, anunță că PSD trebuie să înceteze cu promovarea legilor anti-naționale, legi îndreptate împotriva românilor și a României. De asemenea, președintele AUR a anunțat lansarea programului de guvernare al AUR la Camera de Comerț și Industrie.

„Săptămâna aceasta va trebui să avem foarte mare grijă la Camera Deputaților, pentru că planul care am înțeles că a fost transmis domnului Dan Tănasă de către liderul PSD era ca să voteze toate acele legi antinaționale. Săptămâna aceasta cred că PSD ul a înțeles sau a primit mesajul și la Iași, din partea propriilor alegători și din partea seniorilor și vârstnicilor ieșeni, că aceste legi vin să încalce drepturile și libertățile noastre fundamentale și totodată, 20.000 de oameni pe stradă la fel.

Sper să oprească cheful PSD-ului de a se supune tuturor reglementărilor tâmpite din PNRR în acea lege cu 15 minute inclusiv, de care suntem acuzați că am promovat teoria conspirației. Inclusiv este prevăzut sancțiuni dacă nu respecți și dacă ies din cele 15 minute alocate. Astăzi o să finalizăm și programul de guvernare care va fi prezentat publicului joi. Vă aștept pe cât mai mulți dintre voi să participați. Evenimentul are loc joi, ora 11, la Camera de Comerț și Industrie, dar până joi mai este cale lungă. Vă rog, monitorizați fiecare comisiile de resort și sperăm să nu treacă nici de comisii, nici de plen niciuna din legile anti-naționale împotriva cărora românii au protestat la sfârșitul săptămânii trecute.”, a declarat liderul AUR, George Simion.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button