HOROSCOP

Cele mai norocoase zodii în weekendul 13-14 mai

Acest weekend, deși radical diferit, este totuși un moment la fel de bun pentru relaxare, care poate fi combinat și cu activități de succes.

Pe 13 și 14 mai vei avea timp pentru orice: petrece timp singur, fă o plimbare în pădure sau în parc, începe să-ți repari apartamentul sau fă-ți un plan profesional pentru viitorul apropiat – cu alte cuvinte, timpul va fi favorabil pentru orice fel de activitate. Cine va fi norocos într-un astfel de moment?

Sâmbătă, 13 mai, este o zi plină de provocări energetice care implică restructurări la toate nivelurile vieții și activităților noastre. Schimbările care pot surveni în această zi anume trebuie acceptate fără nicio rezistență – chiar și mentală -. În caz contrar, lucrurile ar putea scăpa de sub control: conform înțelepciunii populare, trebuie să ții pasul cu destinul, altfel acesta te va trage în jos de gât. Este de dorit să vă petreceți ziua în liniște și singurătate – acestea vă vor ajuta să vă concentrați asupra lumii voastre interioare și să înțelegeți unde și când s-au făcut greșeli. Datorită acestei analize, deja duminică, 14 mai, se poate, dacă nu începe să acționeze activ, atunci se poate planifica să se lucreze la realizarea obiectivelor profesionale și, respectiv, economice importante, iar odihna în această zi, spre deosebire de cea precedentă, ar trebui să fie cât mai activă.

Gemeni (22.05 – 21.06)
Pentru Gemeni, astrele vă recomandă insistent să petreceți cât mai mult timp cu familia și prietenii, mai ales că întâlnirea cu aceștia vă va aduce nu doar plăcerea comunicării, ci și beneficii. Este posibil ca una dintre rudele mai în vârstă, cu experiență de viață, să-i ajute pe reprezentanții zodiei cu un sfat prețios – este în această situație de viață este tocmai bună.

Leu (23.07-21.08.)
Leii se pot apuca fără probleme de orice – cel mai curajos și mai important pentru ei – demers profesional sau casnic: vor reuși să ducă totul la bun sfârșit cu ușurință și fără probleme. Este adevărat că această afirmație este valabilă doar pentru ziua de duminică, când astrele recomandă tuturor să treacă la acțiune, dar sâmbătă puteți – și ar trebui – să vă pregătiți pentru ele.

Capricorn (22.12 – 20.01)
Capricornii vor avea ocazia să se împace cu o persoană apropiată cu care s-au certat din cauza caracterului lor dificil. Cel mai bun lucru de făcut în această situație este să-l invitați în vizită, să puneți masa și să stați de vorbă într-o atmosferă relaxată. Cel mai important lucru pentru reprezentanții semnului în acest caz este să își recunoască vina, dacă există, atunci totul în relația lor se va rezolva în cel mai bun mod.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button