HOROSCOP

Horoscop 13 mai 2023. Ziua în care minciunile vor fi descoperite destul de repede

O zi în care este recomandabil să spui adevărul: minciunile vor fi descoperite destul de repede și vor duce la consecințe nu dintre cele mai plăcute.

Cea mai neplăcută dintre acestea va fi distrugerea unei relații cu o persoană dragă care nu va dori să aibă de-a face cu cineva care o înșală. Este, de asemenea, un moment bun pentru a te lansa în proiecte noi – importante și serioase – care – având în vedere că este o sărbătoare în calendar – se vor dovedi probabil banale.

Ar trebui să luați eventualele provocări din partea celorlalți cât mai calm posibil: poate că trebuie să vă enerveze pentru a vă „alimenta” energia pozitivă.

Taur

Chiar dacă ți se pare că relația cu persoana iubită trebuie clarificată astăzi, amână discuția pentru altă dată: e posibil să se dovedească prea serioasă pentru o zi liberă.

Gemeni

Auzind unele zvonuri – mai ales neplăcute – despre dvs. încercați să nu le luați în serios: mâine toată lumea va uita de ele, iar celulele nervoase nu mai pot fi refăcute.

Rac

Simțindu-vă rău, nu vă grăbiți să luați pastile și să vă programați la medic: cel mai probabil, starea dvs. se datorează oboselii și, prin urmare, ar trebui să vă odihniți și totul va dispărea.

Leu

În ciuda zilei libere, puteți începe – sau cel puțin vă puteți pregăti să puneți în aplicare – un proiect profesional nou, care necesită mult timp.

Fecioară

Ziua este bună pentru a-ți face un plan pentru viitorul apropiat: cu cât vei pune mai multe lucruri diferite în el, cu atât vei avea mai mult succes: poți ridica orice ștachetă – chiar și cea mai înaltă.

Balanță

Nu va fi posibil să refaceți toate activitățile planificate pentru astăzi, așa că astrele vă sfătuiesc să vă amintiți că calendarul este o zi de sărbătoare și, după ce ați amânat munca, să vă odihniți cum se cuvine.

Scorpion

Noile cunoștințe pe care le dobândești în această zi îți vor fi de folos foarte curând – atât la serviciu, cât și în viață, așa că este important să ții minte tot ce auzi, citești sau înveți.

Săgetător

Persoanele apropiate – ca în nicio altă zi! – vor avea nevoie de ajutorul și sprijinul tău, așa că amână planurile de weekend și dedică-le maximum de timp.

Capricorn

Orice ai aborda astăzi – hobby-uri, muncă creativă sau treburi casnice – încearcă să faci totul perfect, doar așa vei fi sută la sută mulțumit de munca ta.

Vărsător

Ziua este favorabilă schimbărilor în casă sau apartament: poți începe reparațiile sau cel puțin să te pregătești pentru ele, precum și să muți mobila sau să decorezi camerele cu opere de artă sau antichități.

Pești

Un stil de viață sănătos ar trebui să fie religia ta astăzi: poți – și ar trebui – să faci sport, să urmezi o dietă și să renunți la obiceiurile proaste – în special la fumat.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button