ANCHETE

O fată de 15 ani, drogată și violată de colege după o petrecere – 4 fete arestate

O fată de 15 ani acuză alte patru fete că au drogat-o, apoi au sechestrat-o și au violat-o după o petrecere într-un club din Râmnicu Vâlcea.

Fapta s-a consumat în urmă cu câteva săptămâni, dar informații despre teribila poveste au apărut în spațiul public abia în cursul acestei săptămâni, scrie voceavalcii.ro.

Totul s-a întâmplat în urmă cu aproximativ trei săptămâni, la finele lunii aprilie 2023. După o petrecere într-un club din Râmnicu Vâlcea, distracția s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru o adolescentă de 15 ani, elevă a Colegiului Economic. Alte patru tinere, unele colege de liceu cu adolescenta violată, ar fi drogat-o și ar fi ademenit-o la una dintre ele acasă, unde ar fi urmat să continue cheful. Acolo, însă, victima ar fi fost sechestrată, agresată și chiar violată de tinere.

Potrivit unor informații citate de adevarul.ro, o parte dintre fete ar fi fost colege mai mari. În plus, nu toate persoanele implicate învățau la același colegiu cu victima, iar cel puțin una dintre acestea practică artele marțiale de mai mulți ani, potrivit adevarul.ro. 

Cele patru tinere (una în vârstă de 17 ani, două de 18 ani și una de 24 de ani) au fost arestate preventiv. Cauza este una complexă și presupune cercetarea unui întreg concurs de fapte, precum și verificarea altor potențiali complici.

Tribunalul Vâlcea a prelungit mandatul de arestare până în data de 6 iunie 2023. Tinerele au contestat decizia la Curtea de Apel Pitești, care în cursul acestei săptămâni a respins solicitarea inculpatelor.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button