HOROSCOP

Trei semne zodiacale ale căror probleme vor fi rezolvate magic astăzi

O zi în care trebuie să vă concentrați asupra spiritului, împingând materialul în plan secundar: de exemplu, în ciuda unei zile din timpul săptămânii, mergeți la teatru sau citiți un roman nou, senzațional. Îmbrățișând componenta spirituală a valorilor lumești, se poate deveni un suflet mai pur, ceea ce, la rândul său, are un efect asupra aspectelor fizice și morale. În acest sens, mulți dintre noi vor putea să scape de problemele lor – vor dispărea ca prin farmec.

Astăzi, 15 mai, reprezentanții tuturor semnelor zodiacale își vor putea rezolva problemele, dar în trei dintre ele vor dispărea ca prin farmec – în sensul propriu al cuvântului.

Taur (21.04 – 21.05)
Taurii nu sunt cunoscuți ca fiind cei mai harnici oameni, așa că și atunci când vine vorba de problemele apărute în viața lor, preferă inacțiunea: ei cred că trebuie să aștepte – poate că totul se va rezolva de la sine. Trebuie să recunoaștem că această tactică dă uneori roade: astăzi, lucrurile chiar se pot rezolva în cel mai neașteptat – și plăcut pentru ei – mod, ca prin magie.

Rac (22.06 – 22.07)
Racul, semnul trist al cercului zodiacal, își poate rezolva problemele prin gândire pozitivă, ceea ce, din păcate, face foarte rar. Și – nu mai e nevoie să spunem – o fac, așa cum vor putea constata singuri astăzi: odată ce încep să gândească pozitiv, visele lor se vor împlini, iar problemele lor se vor topi ca gheața la soare. Principalul lucru este să nu se rostogolească înapoi la negativ.

Scorpion (24.10 – 22.11)
Scorpionii – trebuie să le recunoști meritele – nu numai că știu cum să rezolve problemele, dar le place să o facă: apariția lor în viața lor o percep ca pe o provocare care trebuie acceptată – un mare motiv pentru a fi mândri de ei înșiși. Dar astăzi, astrele nu le vor oferi această ocazie, pentru că problemele – chiar și cele mai complexe – sub influența energiilor cosmice se vor rezolva de la sine, ca prin magie.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button