HOROSCOP

Horoscop 16 mai 2023. Ziua în care este mai bine să vă abțineți de la cumpărături

Berbec

Comunicarea cu partenerii va determina în mod direct succesul unui proiect comun, așa că, dacă ai îndoieli cu privire la capacitatea de a-ți ține emoțiile sub control, cel mai bine este să amâni negocierile.

Taur

Astăzi este mai bine să respingi o activitate viguroasă: binele ei nu va fi, iar energia, care este deja puțină, va fi irosită: astrele te sfătuiesc să faci munca de rutină, tot timpul amânată pentru viitor.

Gemeni

Este indicat să vă dedicați doar prima jumătate a zilei, când factorul de eficiență este încă destul de ridicat, dar după-amiaza este mai bine să vă odihniți și să vă refaceți forțele.

Rac

Oricât de important ar fi un proiect pe care în cele din urmă te decizi să-l pui în aplicare astăzi, trebuie să-ți consumi energia – atât fizică, cât și morală – în doze și cât mai cumpătat astăzi.

Leu

Ar trebui să-ți iei o zi liberă astăzi – bineînțeles, dacă este posibil – și să dedici timpul eliberat odihnei, altfel mâine s-ar putea să nu mai ai putere nici măcar pentru cele mai elementare acțiuni.

Fecioară

Nu vă stimulați starea de spirit datorită modalităților dovedite, dar, din păcate, discutabile – mâncatul de stres și cumpărăturile fără noimă: schimbarea fondului emoțional nu poate fi decât temporară, iar daunele vor rămâne pentru o lungă perioadă de timp.

Balanță

Lenea, care astăzi va determina în mare măsură reticența de a face ceva, trebuie luată cu înțelegere: în acest fel corpul tău semnalează că are nevoie de o pauză.

Scorpion

Orice izbucnire de emoții negative trebuie „stinsă” de la rădăcină: ar putea fi prilejul unui conflict cu o persoană dragă, care de la o ceartă minoră s-ar putea transforma într-un conflict serios.

Săgetător

Chiar dacă ți se pare că cineva din jurul tău are nevoie de sfaturile tale – valoroase – încearcă să nu-i impui părerea ta: ar putea să o considere o ingerință în viața lui personală.

Capricorn

Conversațiile goale pe care prietenii și colegii te vor înclina să le porți îți vor consuma timp și energie care ar putea fi cheltuite pe chestiuni mult mai importante – atât profesionale, cât și casnice.

Vărsător

De la operațiunile financiare de astăzi e mai bine să refuzi: nu vor aduce profitul scontat, dar cauza pierderilor, din păcate, poate fi, așa că nu ispiti soarta făcând pași riscanți.

Pești

Punerea în aplicare a unor proiecte serioase, chiar dacă au fost planificate din timp, este mai bine să le amâni câteva zile, dacă nu cumva vrei să le dai peste cap: condițiile nu sunt încă coapte pentru realizarea lor.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button