SOCIAL

Două locomotive s-au ciocnit în Giurgiu. Mai multe persoane rănite

Doi bărbaţi au ajuns la spital, miercuri dimineaţă, după ce două locomotive s-au ciocnit în judeţul Giurgiu, informează News.ro.

”Doi bărbaţi, în vârstă de 55 şi 58 de ani, au ajuns la spital, în această noapte, în urma unui accident feroviar ce s-a produs între localitaţile Toporu şi Chiriacu. Evenimentul a avut loc la aproximativ un km de Gara Toporu, între două locomotive”, anunţă, miercuri dimineaţă, ISU Giurgiu.

Sursa citată a precizat că la caz s-au deplasat pompierii din cadrul ISU Giurgiu şi ISU Teleorman, cu două autospeciale de stingere, o descarcerare, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Giurgiu.

”Echipajele au constatat faptul că în locomotive se aflau trei bărbaţi, găsiţi conştienţi şi cooperanţi. Doi dintre aceştia au fost preluaţi de SAJ şi transportaţi la Uniunea de Primiri Urgenţe Giurgiu”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit ISU Giurgiu, un alt bărbat, în vârstă de 57 de ani, a primit îngrijiri medicale la faţa locului, refuzând transportul la spital pentru investigaţii suplimentare.

”Nu au fost afectate liniile de cale ferată, fiind avariate doar cele două locomotive. Cazul a rămas în atenţia autorităţilor competente pentru cercetări”, a mai transmis sursa citată.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button