SĂNĂTATE

Încă mai aruncați zațul de cafea? Iată 9 motive pentru a nu o face!

Nu am ști ce să ne facem fără ceștile noastre zilnice de cafea, mai ales dimineața. Cu siguranță am avea probleme la trezire. Știați că majoritatea oamenilor beau cel puțin două sau trei cești de cafea pe zi?

Produsul minune – zațul de cafea
Din păcate, majoritatea oamenilor aruncă zațul de cafea la gunoi, ceea ce este de înțeles, desigur. Dar sunt atât de multe lucruri pe care le puteți face cu zațul de cafea acasă și în grădină! Avem toate aceste lucruri utile într-un singur loc.

Îngrășământ
Zațul de cafea este un îngrășământ excelent – mai ales când vine vorba de udare și de menținerea solului umed. Atrage viermii de pământ, ceea ce este excelent pentru plante și flori. Este foarte benefic pentru grădina dumneavoastră!

Dăunători
Zațul de cafea este, de asemenea, potrivit pentru a scăpa de toți dăunătorii. Exemple sunt melcii și melcii, precum și pisicile. Trebuie doar să presărați zaț de cafea în jurul casei și dăunătorii vor fi bine-mersi. )))

Morcovi
Dacă amestecați semințele de morcovi cu zaț de cafea înainte de a le planta, veți constata că morcovii dvs. vor fi mai mari și mai groși. Acest lucru va fi pe placul celor care au propria grădină de legume, nu-i așa?

Mâncăruri arse
Știți acele vase murdare și cuptoare pline de grăsime arsă. Zațul de cafea este cea mai bună soluție pentru a le curăța!

Mirosuri neplăcute
Frigiderul tău are un miros neplăcut? Poți scăpa de el lăsând să se usuce o cantitate mică de zaț de cafea și punând-o într-un recipient mic. Apoi, puneți acest recipient pe raftul frigiderului și veți vedea cum mirosul neplăcut va dispărea.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button