Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

Incendiu la o fabrică din Timișoara. 40 de muncitori s-au autoevacuat

Un incendiu puternic a avut loc în această noapte la o fabrică din Timișoara. Mai mulți muncitori s-au autoevacuat din calea focului.

Au fost momente de panică, joi dimineață, la o fabrică din Timișoara, acolo unde a izbucnit un puternic incendiu. Zeci de muncitori aflați în hala de producție au reușit să se evacueze la timp din calea flăcărilor.

Din primele informații, focul ar fi izbucnit după miezul nopții la o fabrică de producție din Timișoara. Treptat, incendiul a cuprins circa 2.000 de metri pătrați.

Afectată a fost o secție de piese auto și vopseluri. Toți cei 40 de angajați aflați în interiorul fabricii în acel moment s-au autoevacuat. Nu s-au raportat victime, notează Fanatik.ro

Au fost mobilizate la fața locului echipaje importante de intervenție. Vorbim de pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara, cu autospecială de primă intervenție și comandă, 3 de stingere cu apă și spumă, o cisternă cu apă, o autoscară mecanică.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button