HOROSCOP

Horoscop 19 mai 2023. Berbec, este mai bine să renunți la muncă astăzi

O zi a cărei energie este extrem de slabă, deci nu este potrivită pentru acțiuni active și decisive.

Berbec

Este mai bine să renunți la muncă astăzi, dar atâta timp cât nu se ivește o astfel de ocazie în curând, este indicat să te concentrezi doar pe ceea ce faci, fără să te lași distras de activități minore și conversații inutile.

Taur

Dacă ești pus în fața unei alegeri între munca mentală și cea fizică, trebuie să te concentrezi pe prima: orice sarcină intelectuală te va rupe ca o nucă astăzi.

Gemeni

În căutarea unui răspuns la o întrebare importantă, fii atent la ceea ce îți spune vocea ta interioară: indiciile sale se vor dovedi foarte importante – te pot conduce pe drumul cel bun.

Rac

Semnarea oricărui document, chiar dacă la prima vedere nu ți s-ar părea cel mai important, pentru a evita greșelile ar trebui să fie amânată – cel mai bine până la începutul săptămânii viitoare.

Leu

Ziua este favorabilă pentru a acorda maximum de timp și atenție aspectului dvs. fizic – poate chiar o schimbare completă de imagine: acest lucru va necesita în curând noua dvs. poziție.

Fecioară

În căutarea unui răspuns la o întrebare profesională – sau mondenă – importantă pentru tine, concentrează-te doar pe propriile idei despre ceea ce este corect să faci, sfaturile altora ar putea fi înșelătoare.

Balanță

Nu numai că se poate, dar este necesar să programezi negocieri importante – atât în afaceri, cât și în plan personal – pentru astăzi: nu vei găsi un moment mai bun pentru a rezolva problemele matrimoniale.

Scorpion

Oricât de sfidător ar fi comportamentul celor din jurul tău, încearcă să îți păstrezi calmul și să nu reacționezi la isprăvile lor – este cea mai bună modalitate de a le da cu piciorul de sub picioare.

Săgetător

Ziua este bună atât pentru muncă, cât și pentru petrecerea timpului liber: orice activitate alegi să faci se va dovedi la fel de reușită, așa că alegerea îți aparține – orientează-te spre ceea ce îți place cel mai mult.

Capricorn

Întâlnirea cu o persoană din viața trecută astrele v-au pregătit nu pentru amintiri plăcute, fără de care, totuși, nici de asta nu vă puteți lipsi, ci pentru a corecta cu ajutorul ei unele situații din prezent.

Vărsător

Nu te simți jignit de persoanele apropiate care își vor permite astăzi comentarii critice la adresa ta – cel mai probabil, vor avea dreptul să o facă, așa că gândește-te la cuvintele lor.

Pești

O întâlnire cu prietenii, chiar dacă a fost planificată din timp, este indicat să o anulați: chiar și cel mai mic dezacord ar putea duce la un conflict serios și greu de rezolvat.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button