SOCIAL

Explozie la o stație de alimentare din Ilfov. O persoană a murit pe loc

O explozie a avut loc la o stație de alimentare din Ilfov, în dimineața zilei de duminică, 21 mai, iar o persoană a murit pe loc.

Potrivit ISU București-Ilfov, în cursul dimineții de astăzi, în jurul orei 05:35 au fost solicitați să intervină la o stație CNG din localitatea Pantelimon, județul Ilfov, unde a avut loc o explozie la un autoturism aflat în stație, explozie neurmată de incendiu.

Alimentarea cu gaze a fost oprită, traficul în zonă a fost restricționat. În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar ce-a de-a doua-decedată. Au acționat: 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, Detașamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN și 4 ambulanțe SMURD, arată infotraficromania.ro.

Știre inițială

Explozia a avut loc la o stație de alimentare CNG din Bulevardul Biruinței 89, din Ilfov. Concret, o mașină a explodat în timpul alimentării. Circulația este blocată in zonă, unde s-au deplasat zeci de mașini de poliție, SMURD și pompieri, se arată pe grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button