HOROSCOP

Horoscop 21 mai 2023. Capricorn, orice situație conflictuală e mai bine să o lași să treacă pe alături

Dimineața, iritabilitatea – și, în unele cazuri, agresivitatea – poate fi resimțită chiar și de cele mai calme și echilibrate persoane.

Mai aproape de prânz, energia cosmică a zilei va deveni mai prietenoasă și mai prietenoasă cu oamenii: vom deveni mai calmi, mai dispuși să avem încredere și să mergem unii către alții în toate problemele – atât profesionale, cât și personale. După prânz, puteți începe să vă ocupați de orice problemă, cu excepția celor legate de efortul fizic – există o șansă prea mare de accidentare.

Berbec

Nu vă lăsați „influențat” de gânduri posesive – este puțin probabil să vă atingeți obiectivul în acest fel: dacă doriți să obțineți ceea ce vă doriți, acționați proactiv și – dacă este posibil – rapid.

Taur

Să te cerți cu cineva apropiat – ușor, dar împăcarea va trebui să depună mult efort, așa că, înainte de a merge la un conflict, gândește-te dacă ești pregătit pentru consecințele acestuia.

Gemeni

Visele din această noapte vor fi importante pentru reprezentanții semnului tău: intriga lor îți poate spune multe despre care dintre persoanele din jurul tău pot avea încredere, și care – nu sunt de dorit.

Rac

Nu-ți face un obicei din a-ți ascunde emoțiile de ceilalți, pretinzând că atacurile lor neprietenoase la adresa ta nu te deranjează deloc: lasă-i să înțeleagă că, la nevoie, poți să te aperi singur.

Leu

Necesar să reduci la minimum comunicarea cu ceilalți: persoanele cu spirit critic pot provoca o stimă de sine scăzută, ceea ce pentru tine – spre deosebire de multe alte semne – este un adevărat dezastru.

Fecioară

Gândurile nefericite care ar putea să vă intruducă în cap încă de dimineață, „tratate” cu succes de muncă: purtat de ea, veți uita chiar și de lucrurile mai grave, iar când veți termina treaba, din ele nu va rămâne nici o urmă.

Balanță

Nu vă grăbiți să interveniți în conflictul altcuiva, chiar dacă vi se pare că totul este transparent și că știți exact cine are dreptate și cine nu: de fapt, totul este departe de ceea ce pare la prima vedere.

Scorpion

Simțind nevoia de a face o glumă cuiva, mai întâi numără până la zece și abia apoi du-ți aspirația la bun sfârșit, dar e mai bine să renunți de tot la ea – de ce ai nevoie de dușmani inutili?

Săgetător

Este posibil ca cineva din jurul tău – mai ales cei care te tratează neprietenos – să vrea să-ți intre pe sub piele: nu-i răspunde simetric – indiferența se va dovedi a fi cea mai bună modalitate de a contracara.

Capricorn

Orice situație conflictuală de astăzi e mai bine să o lași să treacă fără să te implici emoțional: în acest fel îți poți păstra propria sănătate mentală, perturbând-o cu detractorii tăi.

Vărsător

Este indicat să comunici cu prietenii și rudele după-amiaza, când stresul psihic se va diminua și nu vei putea jigni persoane care nu sunt vinovate în fața ta, așa cum ai face-o dimineața.

Pești

Menținerea bunei dispoziții va ajuta la emoții pozitive care cu siguranță vor declanșa forma ta de artă preferată – de exemplu, muzica clasică plăcută la ureche sau poeziile poetului tău preferat.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button