HOROSCOP

Horoscop 24 mai 2023. Scorpion, ziua este ideală pentru a regla relațiile cu persoanele dragi

O zi relativ calmă, în care nu trebuie să vă așteptați la „izbucniri” bruște, negative sau pozitive.

Universul va fi binevoitor – chiar indiferent, într-o oarecare măsură – față de oameni, atâta timp cât nu vă puneți la încercare în fața vieții. Intuiția, care este ascuțită în această perioadă, vă va permite nu numai să anticipați evenimentele viitoare, ci și să găsiți lucruri care au fost pierdute cândva – merită să profitați de acest fapt pentru a găsi lucruri care par să fi dispărut fără urmă.

Berbec

Ziua este mai mult decât reușită din punct de vedere profesional: la fel de reușite vor fi și noile proiecte care tocmai au fost demarate, precum și cele vechi, amânate de ceva vreme din diverse motive.

Taur

Nu este necesar să dai sfaturi celorlalți, de care aceștia nu-ți cer, și cu siguranță să le dai instrucțiuni, prezentându-le propriul comportament ca pe un standard, și nicidecum contraindicat – te poți lovi de un răspuns inadecvat.

Gemeni

Nu este de dorit să le împărtășiți profesional și – mai ales! – planurile personale cu persoane neexperimentate: nu există nicio garanție că acestea nu folosesc aceste cunoștințe în propriul interes – egoist.

Rac

Vor exista condiții favorabile pentru a vă prezenta – și a vă prezenta abilitățile – superiorilor cu cât mai mult succes: merită să profitați de șansa de a urca pe scara profesională.

Leu

Astăzi este indicat să-ți amintești că, oricât de mult te-ai strădui, nu le poți face pe toate și, de aceea, ar trebui să-ți faci timp nu doar pentru muncă, ci și pentru odihnă – mai ales orele de după-amiază sunt favorabile pentru aceasta.

Fecioară

Răspunsul la o întrebare importantă privind viața personală va veni ca de la sine – cel mai important este să renunți la această situație: concentrându-te asupra problemei în fiecare zi și oră, nu ești cu un pas mai aproape de rezolvarea ei.

Balanță

Tot ceea ce ți se întâmplă astăzi va avea o semnificație specială, așa că este important să fii atent la orice eveniment – chiar și la cele mai neînsemnate – evenimente, ele ar putea avea un impact major asupra vieții tale.

Scorpion

Ziua este ideală pentru a regla relațiile cu persoanele dragi cu care ai fost în dezacord: astăzi vei reuși să găsești cuvintele potrivite pentru a te împăca.

Săgetător

Spre deosebire de alte semne zodiacale, astăzi trebuie să asculți nu doar de intuiția ta, ci și de părerile celorlalți, mai ales ale celor în care ai încredere – după cum știi, un cap e bun, dar două și mai multe – mai bine.

Capricorn

Astrele te sfătuiesc cu tărie să nu-ți distragi atenția de la afacerea ta preferată astăzi – de la muncă: cu cât faci mai mult astăzi, cu atât mai bună va fi impresia pe care o vei face clienților actuali și, mai ales, celor potențiali.

Vărsător

Dacă există un proiect pe care îl pregătești de mult timp, dar nu te-ai pus încă pe treabă, acum pentru acesta vor avea loc cele mai favorabile condiții, așa că este important să faci primul pas – unul decisiv.

Pești

Un proiect la care ai lucrat în ultima vreme va aduce primele rezultate – inclusiv materiale -, dar asta nu înseamnă că trebuie să te oprești aici – continuă

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button