HOROSCOP

Horoscop financiar pentru 26-28 mai: Care sunt semnele zodiacale cărora astrele le promit bunăstare

Finanțele joacă un rol important – și pentru unii, primordial – în viața fiecăruia.

Este bine să ai multe și foarte rău să ai puține – și nu există o zi pentru fiecare zi. Cine are succes financiar în această săptămână 26 – 28 mai.

Berbec

Săptămâna aceasta este una bună pentru cumpărarea de bunuri imobiliare, mai ales dacă vrei de mult timp să îți cumperi casa sau apartamentul visat, acum ai în sfârșit noroc.

Taur

Nu este cel mai bun moment pentru a împrumuta bani: returnarea nu va fi atât de ușoară pe cât pare, așa că ar trebui să încerci să o faci pe cont propriu, cu atât mai mult cu cât nu este atât de dificil.

Gemeni

Chiar dacă există o sumă solidă pe un card bancar, tot nu merită să cheltuiești bani în mod nechibzuit: nu știi niciodată când se va primi următoarea plată, așa că un minim de economii rezonabile nu strică.

Rac

Este mai bine să nu faci achiziții majore în această săptămână – acestea, în ciuda costurilor serioase, nu vor corespunde așteptărilor: cel mai probabil, calitatea celor achiziționate va fi scăzută, așa că vor dura puțin timp.

Leu

Ofertele financiare, care pot veni în această perioadă, trebuie tratate cu maximă prudență: există o mare probabilitate ca, după ce au fost de acord, reprezentanții semnului să nu obțină, ci să piardă.

Fecioară

La întârzierile și întârzierile la plata salariilor, trebuie să o iei mai ușor – nu vor dura mult, așa că nu te supăra și nu intra în panică, trebuie doar să aștepți puțin.

Balanță

Pentru cei care vor de mult timp să se lanseze într-un proiect global și, important, profitabil, este momentul să se apuce de treabă – condițiile pentru asta vor fi extrem de favorabile.

Scorpion

La locul de muncă nu este de dorit să alergi după toți „iepurii” deodată, secretul succesului profesional – și, deci, financiar – al reprezentanților zodiei va fi capacitatea, fără distragere, de a atinge un singur punct.

Săgetător

Reprezentanții zodiei vor putea să vadă pe viu cum funcționează legea bumerangului: oferind ajutor material celor aflați în nevoie, vor primi aproape imediat ei înșiși un profit.

Capricorn

Astrele îi încurajează puternic pe reprezentanții semnului să discute cu șefii lor despre finanțe: în acest moment, acesta va fi binevoitor și, după o mică ezitare, va accepta să le mărească salariul.

Vărsător

Succesul din această săptămână nu-i va aștepta pe cei care „au venit, au văzut, au cucerit”, iar reprezentanții semnului, care nu se luptă

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button