Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Câți bani a ”tocat” ministrul Marcel Boloș cu deplasările la Bruxelles

De fiecare dată când se taie vreo finanțare din PNRR, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, anunță că merge la Bruxelles, dar nu singur, ci însoțit de gardianul său, secretarul de stat Carmen Moraru, scrie Puterea.

Marcel Boloș, braț la braț, la Bruxelles, doar cu secretarul de stat Carmen Moraru

După ce a pus în cap PNNR-ul ca ministrul al Fondurilor Europene în cabinetul Orban, Marcel Boloș a fost reevaluat, și se știe de către cine, și numit ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene. Dar nu a revenit singur ci cu mâna sa dreaptă, secretarul de stat Carmen Moraru, care de fapt ea conduce acest minister beneficiind de faptul că este practic gardianul acestuia. Ca atare, de fiecare dată când Marcel Boloș anunță că pleacă la Bruxelles, vezi Doamne, să modifice ori să ajusteze PNRR-ul, merge și Carmen Moraru cu el. Astfel, PUTEREA a solicitat ministrul Marcel Boloș să precizeze câte deplasări interne și externe a efectuat el și gardianul său Carmen Moraru de la 1 decembrie 2021 și până la începutul lunii mai 2023, dar și câți bani s-au cheltuit. Din răspunsul dat de MIPE a reieșit că Marcel Boloș a efectuat 25 de deplasări în țară și patru în străinătate doar în 2022, adică 12 zile la Bruxelles, iar Carmen Moraru a fost în cinci deplasări în capitala Belgiei, tot în 2022-16 zile, și a efectuat doar opt deplasări în țară. Pentru cazarea, transportul și diurna ministrului Marcel Boloș la Bruxelles s-a cheltuit suma de 7.561 de euro, iar pentru ieșirile externe ale secretarului de stat Carmen doar vreo 11.866 de euro. Astfel, pentru deplasările la Bruxelles de anul trecut ale tandemului Boloș-Moraru, MIPE a cheltuit suma de 19.427 de euro. Însă, oare câți bani a mai cheltuit tandemul Boloș-Moraru în primele patru luni ale acestui an că nu ne-a dat un răspuns în acest sens? Nu trebuie omis faptul că ”gardianul” lui Marcel Boloș-Carmen Moraru, a fost mâna dreaptă a Elenei Udrea în cazul Bute (vezi FOTO), iar azi Udrea este la Penitenciarul Târgșor, Rudel Obreja s-a dus la ceruri iar Carmen Moraru este eternul secretar de stat de lângă Boloș.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button