Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Un tânăr şi-a înjunghiat profesoara cu un cuțit de vânătoare

Un elev în vârstă de 16 ani de la o școală din Milano și-a înjunghiat luni dimineață profesoara de 51 de ani cu un cuțit de vânătoare și a fluturat, de asemenea, un pistol de jucărie către colegii săi.

Potrivit colegilor de clasă, agresorul s-a ridicat brusc de la catedră la începutul lecției și a atacat-o pe profesoară din spate, înjunghiind-o în cap și în mână. Apoi a început să agite un pistol – care s-a dovedit a fi un pistol de jucărie – iar restul elevilor au fugit din clasă.

„Când am văzut că suntem evacuați și că unul dintre colegii noștri era înarmat cu o armă, m-am gândit: „Așa se întâmplă și aici, nu doar în America””, a declarat reporterilor unul dintre elevii școlii.

Când forțele de ordine au intrat în clasa în care a avut loc atacul, elevul de 16 ani era singur, iar arma și cuțitul erau ascunse într-un caiet de pe catedră. Băiatul nu a opus rezistență la arestare, a precizat Corriere della Sera.

Profesorul rănit, căruia i s-a acordat primul ajutor la școală înainte de sosirea paramedicilor, a pierdut mult sânge și a fost spitalizat. Atacatorul a fost dus la secția de psihiatrie cu răni care probabil s-au autoprovocat.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button