Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

ANAF îl execută, prin instanță, pe pseudo șeful masonilor, Radu Ninel Bălănescu

Așa zisul șef al masonilor, plagiatorul Ninel Radu Bălănescu, și patru locotenenți de ai săi sunt protagoniștii unei premiere în masoneria românească prin faptul că au intrat în vizorul ANAF pentru oarece fapte penale, notează Puterea.

Plagiatorul Radu Bălănescu în vizorul ANAF

Pe rolul Tribunalului Prahova, la secția penală, se află în pronunțare soluția într-un dosar mai aparte. Este vorba de Dosarul nr. 1779/105/2023 prin care Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), în numele  statului român, a deschis acțiune în instanță împotriva lui Radu Ninel Bălănescu și a patru locotenenți de ai săi de la Marea Lojă Națională din România-Cătălin Tohăneanu, Mircea Geordunescu, Florin Bârlea și Dumitru Rozica (https://portal.just.ro/105/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=10500000000182864&id_inst=105).

Practic, statul român trebuie să recupereze de la cei cinci o sumă uriașă de bani al cărei cuantum încă nu-l facem public. Nu trebuie omis faptul că teza de doctorat a așa zisului șef al masonilor este plagiată în proporție de 97% (https://www.puterea.ro/teza-de-doctorat-a-doctorului-radu-ninel-balanescu-este-plagiata-in-proportie-de-97/) și UMF Carol Davila București a confirmat plagiatul lui Radu Ninel Bălănescu (Radu Ninel Bălănescu, directorul Spitalului Gr. Alexandrescu, confirmat ca plagiator de UMF Carol Davila.). Așadar, viitorul MLNR arată bine, Dottore!

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button