Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Autoritățile finlandeze arată noul gard la granița cu Rusia

Poliția de frontieră finlandeză a arătat cum arată versiunea de testare a gardului care urmează să fie construit la granița dintre Finlanda și Rusia.

Gărzile de frontieră au invitat presa să vadă secțiunea de testare a gardului de sârmă ghimpată, care se construiește în orașul Pelkola din Imatri, la granița de est.

Gardul, cu o lungime de trei kilometri, este construit pentru a testa funcționalitatea barierei de gard. Gardul are o înălțime de aproximativ patru metri. Acesta urmează să fie finalizat în vara anului 2023.

Doar 200 de kilometri de gard vor fi construiți de-a lungul frontierei estice a Finlandei după finalizarea fazei pilot.

La începutul lunii mai, Garda de Frontieră din sud-estul Finlandei a publicat fotografii ale gardului, care au provocat reacții mixte pe rețelele de socializare. Comentatorii de pe rețelele de socializare consideră că gardul pare firav și seamănă cu gardul unui loc de joacă pentru câini.

Polițiștii de frontieră au răspuns criticilor subliniind că fotografiile arată o structură neterminată și au declarat că imaginea nu oferă o imagine reală a tuturor caracteristicilor gardului.

Finlanda va construi un gard de-a lungul unei părți a frontierei cu Rusia pentru a consolida pregătirea pentru amenințări hibride, cum ar fi o potențială migrație în masă a solicitanților de azil.

Guvernul finlandez va cheltui 139 de milioane de euro pentru un gard de-a lungul graniței sale cu Rusia.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button