Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

Regele Charles al III-lea vine astăzi, în România pentru o vizită 5 zile

Regele Charles al III-lea vine în România vineri, la mai puțin de o lună de la încoronarea sa, fiind prima vizită pe care un monarh britanic o face în țara noastră.

O prezență constantă în România ultimilor 20 de ani, Regele Charles a cumpărat mai multe proprietăți aici, a înființat o fundație în țara noastră și s-a transformat într-un adevărat ambasador al României în lume.

Regele Charles are în România nu mai puțin de 10 proprietăți dintre care cea mai cunoscută este cea de la Viscri.

Proprietățile au fost achiziţionate prin Fundaţia „Mihai Eminescu Trust”, pe care o patronează. Între proprietăţile sale se află Conacul Apafi din localitatea Mălâncrav, judeţul Sibiu, o locuinţă în Viscri, judeţul Braşov, patru în Valea Zălanului, judeţul Covasna şi alte patru în satul Breb din judeţul Maramureş.

Fundația Prințului de Wales în România a investit peste un milion de lire sterline în România, potrivit directorului executiv al fundației, Aura Woodward.

De ce a ales România? Charles spune „pentru că iubesc România! Si cred ca ați uitat ca am o stră-stră-strabunică din Transilvania, deci am toate motivele”.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button