Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Ce semne zodiacale vor fi norocoase în weekendul 3-4 iunie

Acest weekend este momentul perfect pentru a vă relaxa, nu doar conform calendarului, ci și cu gândul la energiile cosmice care vor contribui la un moment de sărbătoare – și de plăcere.

Zilele de 3 și 4 iunie sunt zile cu energii cosmice diferite și activități opuse, ceea ce înseamnă că fiecare dintre ele trebuie să se comporte în funcție de acea perioadă de timp. Cu toate acestea, ele au un lucru în comun: sunt cele mai favorabile odihnei. Cine va fi norocos în aceste momente?

Sâmbătă, 3 iunie, este o zi de energie curată, luminoasă și bună, care are un efect benefic asupra psihicului uman. Astrele vă recomandă – dacă este posibil, desigur – să vă faceți timp pentru a vă relaxa, fie în mod activ, fie în mod pasiv, alegând-o pe cea care vi se potrivește cel mai bine – cel mai important, pentru a vă reface energia de care aveți nevoie pentru a trăi și a munci. Ziua este favorabilă pentru treburile casnice, mai ales pentru curățenia generală: poți nu doar să faci curat și să freci totul până la strălucire, ci și să arunci lucrurile care nu au mai fost folosite de multă vreme.

Duminică, 4 iunie, nu fiți niciodată trist și abătut – se crede că Luna îi găsește pe oameni nerecunoscători și neiertători. Chiar dacă suntem în cea mai proastă dispoziție din toate timpurile, trebuie să ne destindem prin orice mijloace – date la dispoziție, bineînțeles. Această zi este menționată și ca fiind o perioadă a iubirii: o cunoștință care are loc în acest moment se va transforma într-o relație de lungă durată – posibil pe viață – și fericită.

Taur (21.04 – 21.05)
Taurii vor reuși să găsească un teren comun cu o persoană iubită cu care s-au certat cu ceva timp în urmă, și numai din vina lor. De ceva vreme, reprezentanții zodiei nu au știut de ce parte să abordeze această problemă, dar în acest weekend vor exista condiții favorabile pentru restabilirea relațiilor, iar ei înșiși vor putea găsi cuvintele potrivite pentru împăcare.

Gemeni (22.05 – 21.06)
Norocul îi va însoți în primul rând pe acei Gemeni care sunt implicați într-o oarecare măsură în munca de creație – vor reuși în cele din urmă să creeze ceea ce oamenii care înțeleg această industrie vor numi o adevărată operă de artă. Cu toate acestea, cei a căror profesie nu are nicio legătură cu creativitatea pot încerca să rezolve orice problemă în mod creativ – rezultatul le va depăși toate așteptările.

Scorpion (24.10 – 22.11)
Scorpionii își vor putea reface energia în scădere și o vor face într-un mod destul de puțin banal – cu ajutorul evenimentelor din viața lor personală. Romantismul brusc fulgerător le va aduce reprezentanților semnului mării adrenalină, care nu se epuizează, ci, dimpotrivă, îi înveselește, astfel încât aventura amoroasă nu trebuie abandonată, chiar și celor care au de mult și fericit este într-o relație, și cu siguranță se eliberează de legături – și chiar mai mult.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button