Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

WhatsApp lansează o nouă funcție

WhatsApp a lansat recent mult-așteptata funcție Companion Mode pentru utilizatorii de iOS, permițându-le acestora să conecteze mai multe dispozitive, inclusiv smartphone-uri, la contul lor principal de WhatsApp. Anunțul vine după dezvăluirea inițială a funcției, care a fost pusă la dispoziția tesatorilor beta de pe Android. Cea mai recentă actualizare, versiunea 23.10.76, este acum lansată treptat prin intermediul App Store, oferind utilizatorilor iOS posibilitatea de a se conecta și de a primi mesaje pe până la patru dispozitive suplimentare.

Potrivit WABetaInfo, un urmăritor de funcții cunoscut pentru descoperirea actualizărilor WhatsApp, a început lansarea pentru iOS a Companion Mode. Actualizarea introduce o opțiune în cadrul WhatsApp pentru iOS, permițând utilizatorilor să își lege iPhone-urile de căutare cu un smartphone „principal”. Pentru a profita de această funcție, utilizatorii trebuie să aibă WhatsApp instalat și înregistrat cu un număr de telefon pe un alt dispozitiv.

Jurnal de modificări pentru actualizarea WhatsApp pentru iOS 23.10.76 confirmă lansarea treptată a Companion Mode, oferind utilizatorilor posibilitatea de a se deconecta de la contul lor actual de WhatsApp și de a-și configura iPhone-ul de căutare ca dispozitiv legat. Odată legate, mesajele primite pe smartphone-ul principal vor fi livrate și pe celelalte dispozitive conectate. Merită menționat faptul că această funcție acordă acces limitat la contul WhatsApp de pe dispozitivele secundare, dar utilizatorii pot accesa atât chat-urile active, cât și cele arhivate pe toate dispozitivele conectate.

Unul dintre aspectele notabile ale modului Companion Mode de la WhatsApp este compatibilitatea cu mai multe platforme. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot lega iPhone-urile lor de căutare de conturile WhatsApp existente pe dispozitivele Android și invers. Pentru a lega un iPhone de căutare care rulează cea mai recentă versiune WhatsApp de un alt smartphone, utilizatorii pot urma acești pași simpli:

Atingeți opțiunea „Sau conectați acest dispozitiv la un cont existent” și așteptați să fie afișat un cod QR.
Deschideți WhatsApp pe smartphone-ul principal și accesați setările (iOS) sau apăsați pe pictograma de meniu cu trei puncte (Android), apoi selectați „Linked Devices” (Dispozitive legate).

Cu Companion Mode, WhatsApp își propune să ofere o experiență mai transparentă și mai integrată pentru utilizatorii de pe mai multe dispozitive, îmbunătățind confortul și accesibilitatea platformei de mesagerie. Fie că este vorba de sincronizarea conversațiilor, de accesarea chat-urilor arhivate sau de primirea mesajelor pe diverse dispozitive, noua funcție WhatsApp oferă utilizatorilor o mai mare flexibilitate și libertate în a rămâne conectați cu contactele lor.

WhatsApp continuă să inoveze și să își extindă setul de funcții, răspunzând nevoilor în continuă evoluție ale bazei sale de utilizatori. Pe măsură ce lansarea Companion Mode se extinde la mai mulți utilizatori, WhatsApp va aduna probabil feedback valoros și va aduce îmbunătățiri suplimentare pentru a îmbunătăți experiența generală a utilizatorilor.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button