Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Copilul palestinian de 3 ani, împușcat de soldații israelieni, a murit la spital

Mohammed Tamimi, un băiețel palestinian în vârstă de 3 ani, care a fost rănit mortal în timpul bombardamentului asupra așezării Neve Tzuf la 1 iunie, a murit la Spitalul de copii Safra din Tel Hashomer. Copilul, împreună cu tatăl său, a intrat sub tirul soldaților FDI care trăgeau spre teroriști.

Haitham Tamimi, în vârstă de 40 de ani, tatăl micuțului decedat, a fost grav rănit și a fost transportat la un spital palestinian. Și băiatul a fost salvat de paramedicii israelieni și de personalul medical al FDI. Aceștia au reușit să resusciteze victima și să o ducă la spital.

Marwa Tamimi, mama lui Mohammed, în vârstă de 3 ani, a declarat pentru Ynet: „Când am văzut că este rănit, am fugit acolo, dar un soldat mi-a blocat calea și a amenințat că va trage. Mohammed a fost luat cu un elicopter, iar mie mi s-a spus că nu am permisiunea de a intra în Israel. Abia după trei ore de la tragedie am reușit să ajung la spital cu mașina”.

Potrivit femeii, soțul ei, care fusese deja externat din spital, ceruse permisiunea de a-și vizita fiul în Tel HaShomer. Însă cererea sa de permisiune pentru a intra în Israel a fost respinsă. După cum a relatat Vesti, la 1 iunie, teroriștii palestinieni au bombardat un post al IDF în apropierea așezării Neve Tzuf din districtul Binyamin, pe autostrada 465.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button