Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Deputatul AUR, Antonio Andușceac, susține cererile profesorilor pentru condiții mai bune în învățământ și reglementarea bugetului

Deputatul AUR, Antonio Andușceac, a făcut astăzi o declarație, în cadrul Ședinței săptămânale ale grupurilor parlamentare AUR, în care a susținut că profesorii cer nu doar mărirea salariilor, ci și condiții mai bune în unitățile de învățământ, atât pentru copii, cât și pentru toți cei implicați în procesul educațional.

Liderul AUR a subliniat importanța respectării bugetului alocat învățământului și a solicitat ca acest aspect să fie reglementat în lege.

Andușceac a criticat două încercări „lamentabile” de a întoarce societatea împotriva profesorilor. Prima încercare s-ar fi făcut prin implicarea unor reprezentanți ai părinților și a altor categorii sociale care au considerat că profesorii sunt doar bone. El a menționat că profesorii au continuat să-și susțină revendicările, deoarece guvernul nu înțelege cuvintele „negociere” și „dezbatere”.

De asemenea, deputatul a criticat încercarea de a lega partidul AUR de protestul profesorilor, numind-o „o minciună” care nu are nicio bază în realitate. El a afirmat că au solicitat reprezentanților sindicaliștilor să furnizeze dovezi privind neimplicarea vreunui membru AUR în procesul de negociere dintre profesori și guvern, iar în lipsa acestor dovezi, au promis excluderea acelora care ar fi făcut presiuni sau intervenții în acest proces.

Deputatul Andușceac a subliniat că AUR dorește condiții bune în unitățile de învățământ și o alocare bugetară de 6% pentru educație, în concordanță cu necesitățile actuale ale sistemului de învățământ din România și cu perspectivele pentru viitor.

Această declarație politică evidențiază preocuparea AUR pentru situația profesorilor și pentru îmbunătățirea condițiilor din sistemul de învățământ.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button