Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

 Fetița ucisă în București – Ce a făcut poliția după ce copila a fost dată dispărută

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat miercuri despre cazul fetitei găsită moartă într-un apartament din Capitală că structurile de Poliţie desfăşoară în acest moment activităţi poliţieneşti atât în România cât şi pe teritoriul altor state din Europa pentru ca cei vinovaţi de această crimă să fie traşi la răspundere cât mai repede. El nu a dorit să dea detalii despre acţiunile poliţiştilor din momentul în care fata a fost dată dispărută, arătând că acestea sunt parte ale dosarului penal.

”Eu mă feresc să fac comentarii asupra unor anchete în curs, ştiţi foarte bine că este o anchetă sub coordonarea procurorului, vă pot asigura că structurile de Poliţie desfăşoară în acest moment, începând cu momentul declanşării anchetei, deschiderii dosarului penal, activităţi poliţieneşti, atât în România cât şi pe teritoriul altor state din Europa pentru ca cei vinovaţi de această crimă să fie traşi la răspundere cât mai repede cu putinţă”, a spus ministrul de Interne.

Lucian Bode a arătat că detalii cu privire la momentul în care s-a declanşat acţiunea, cercul de suspecţi şi alte aspecte de acest gen nu poate oferi.

Întrebat ce măsuri au luat poliţiştii pentru căutarea fetei atunci când era vie, Lucian Bode a spus: ”Activităţile poliţieneşti premergătoare deschiderii dosarului penal sunt parte a dosarului penal, acesta este motivul pentru care Poliţia Capitalei nu vă poate da detalii vizavi de ce a făcut înainte de deschiderea dosarului, dar fiţi convinşi că toate aceste aspecte vor fi lămurite, inclusiv ceea ce sugeraţi prin întrebare, dacă Poliţia a intervenit la timp sau ce a făcut în perioada respectivă, ce activităţi a desfăşurat în etapa despre care vorbeaţi”.

Lucian Bode a precizat că toate aceste elemente vor fi parte a dosarului de urmărire penală.

Sursa Realitatea

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button