Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Muzele senatorului PSD Daniel Zamfir – Posturi de conducere ocupate de persoane doar pe criteriu fizic

Angajările cu dedicație din Senatul României au devenit o obișnuință și nimeni nu se mai miră că anumite posturi de conducere sunt ocupate de persoane alese doar pe criteriu fizic.

La jumătatea lunii martie 2023, conducerea uneia dintre cele mai importante direcții din Senatul României a fost încredințat unei vedete a tabloidelor. La Direcția Generală Administrarea Patrimoniului a fost numită Diana Căpriță, fost consilier parlamentar pe la mai multe comisii din Senat. Aceasta s-a „remarcat” prin 2016 prin faptul că fostul selecționer al naționale de fotbal Anghel Iordănescu își făcuse un obicei din veni la Senat să o preia cu limuzina pe domnișoara Diana Căpriță.

De fapt, „Tata” Puiu era la acea vreme un taxi de lux pentru consiliera Căpriță. Potrivit informațiilor noastre, cel care a insistat la conducerea Senatului pentru promovarea ca director a Dianei Căpriță este senatorul PSD Daniel Zamfir, președintele Comisiei economice, industrii și servicii, iar prietenii știu și de ce. Așadar, pupila lui „Tata” Puiu a fost susținută să ocupe postul de director al Direcției Generale Administrarea Patrimoniului de senatorul traseist Daniel Zamfir.

Sursa Puterea

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button